Arad: A fost prins suspectul care a tras focuri de armă şi a rănit un bărbat cu un cuţit

Arad: A fost prins suspectul care a tras focuri de armă şi a rănit un bărbat cu un cuţit

Agresorul care a tras focuri de armă pe o stradă din municipiul Arad şi a rănit cu un cuţit un bărbat cu care avea un conflict, fugind apoi de la faţa locului, a fost prins de poliţişti în noaptea de vineri spre sâmbătă, în oraşul Lugoj.

"Bărbatul de 26 de ani, din municipiul Arad, a fost depistat de poliţiştii oraşului Lugoj, într-un autoturism care se deplasa pe centura oraşului Lugoj, judeţul Timiş. Acesta a fost preluat de poliţiştii municipiului Arad şi reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive", a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru AGERPRES, că pistolul folosit a fost unul cu bile, iar victima agresiunii a fost un patron de magazin. Acesta o concediase pe prietena agresorului, iar acesta din urmă ar fi vrut să se răzbune.

Incidentul a avut loc vineri seară, pe Aleea Borsec din municipiul Arad. Martorii care au asistat la scandal au sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi un echipaj medical.

"În urma investigaţiilor a reieşit că un bărbat de 26 de ani l-ar fi împuns cu un obiect tăietor-înţepător şi ar fi tras două focuri de armă înspre un alt bărbat, de 29 de ani, ambii din municipiul Arad. Bărbatul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", afirma iniţial purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Livia Pescar. Ulterior, aceasta a precizat că victima a avut o rană superficială la braţ şi nu a mai fost transportată la spital.

Agresorul, identificat pe baza declaraţiilor victimei, fugise de la locul faptei cu o maşină, astfel că a fost dat în urmărire. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale