Arad: Bradul de Crăciun din centrul municipiului, ţinta ironiilor din cauza coroanei cu puţine crengi

Arad: Bradul de Crăciun din centrul municipiului, ţinta ironiilor din cauza coroanei cu puţine crengi

Bradul de Crăciun instalat în faţa Primăriei Arad a devenit ţintă a numeroase critici şi ironii în mediul online, în ultimele zile, din cauza coroanei rare şi a faptului că ramurile par uscate, arădenii considerând că este cel mai urât brad pus în ultimii 30 de ani în centrul oraşului.

Seara, când miile de beculeţe care decorează pomul înalt de peste 20 de metri sunt aprinse, nu se observă coroana rară, însă oamenii au remarcat că ziua "se vede prin brad", dar şi faptul că pare parţial uscat.

Numeroase postări cu pomul de Crăciun fotografiat ziua au fost postate pe reţelele de socializare şi au atras sute de comentarii critice.

"Mulţumim Primăriei Arad pentru acest brad minunat, e tot ce ne doream mai mult! Vezi stele, lună, soare prin el", spune autorul unei filmări postate pe Facebook, Silviu Mihai Dumitrean .

Doar postarea sa are peste 200 de comentarii, unele fiind ironice şi la adresa primarului Aradului, Călin Bibarţ, de profesie inginer silvic.

"De ce sunteţi răi? Pădurarul (edilul)) şef are grijă de pădure", a scris o persoană.

"E la mâna a doua, e de anul trecut, cred", a scris un alt arădean.

"Restul din brad când îl vor pune?", se întreabă ironic o altă persoană.

Mulţi dintre cei care au comentat au postat fotografii cu brazii de Crăciun din alte oraşe, arătând diferenţele evidente şi concluzionând că municipiul Arad are cel mai urât pom instalat de sărbătorile de iarnă în faţa Primăriei.

La solicitarea AGERPRES, reprezentanţii Primăriei Arad au spus că vor formula precizări ulterioare cu privire la cei 11 brazi cumpăraţi pentru amplasarea în oraş şi aduşi din judeţul Alba, de la Arieşeni.

Surse din cadrul Primăriei au declarat, însă, că este posibil ca bradul să fie despodobit şi schimbat în următoarele zile.

În seara zilei de 3 decembrie, zeci de persoane, între care mulţi copii, au participat la aprinderea luminilor din bradul de Crăciun instalat în faţa Primăriei Arad, eveniment la care a fost prezent şi primarul oraşului, Călin Bibarţ. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...