Arad: Cele două persoane aflate în avionul prăbuşit lângă Şiria au fost declarate decedate

Arad: Cele două persoane aflate în avionul prăbuşit lângă Şiria au fost declarate decedate

Cele două victime aflate în avionul prăbuşit lângă localitatea Şiria joi seara au fost declarate decedate, după ce au fost descarcerate de către echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca, a declarat că victimele, doi bărbaţi, au fost scoase din avion în stare de inconştienţă şi au fost predate echipajelor SMURD, însă la scurt timp au fost declarate decedate, având leziuni incompatibile cu viaţa. Nu a fost cazul aplicării manevrelor de resuscitare.

Conform sursei citate, avionul este unul ultrauşor şi s-a prăbuşit la 500 de metri de aerodromul privat aflat la marginea localităţii arădene Şiria, pe câmp. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”