Arad: Circulaţia a fost reluată pe autostrada A1, înainte de Nădlac, în urma accidentului cu trei morţi

Arad: Circulaţia a fost reluată pe autostrada A1, înainte de Nădlac, în urma accidentului cu trei morţi

Circulaţia a fost reluată pe autostrada A1, înainte de Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, acolo unde sâmbătă dimineaţă a avut loc un accident rutier în care şi-au pierdut viaţa trei persoane aflate într-un autoturism care s-a izbit de spatele unui TIR.

Conform Centrului Infotrafic, se circulă în condiţii normale prima şi a doua bandă ale autostrăzii.

Referitor la cercetări, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad informează că accidentul s-a produs la ora 6,55.

"Din cercetări a reieşit că un bărbat de 26 de ani, din Brăila, care conducea un autoturism pe autostrada A1 a intrat în coliziune cu semiremorca unui ansamblu rutier care se afla în mişcare pe acelaşi sens de mers. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi a doi pasageri de sex feminin de 22 şi 29 de ani, din Brăila şi Tulcea. De asemenea, al patrulea pasager din autoturism, un bărbat de 29 de ani din Brăila, a fost transportat în stare gravă la spital", a transmis IPJ Arad.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. AGERPRES / (AS - autor: Marian Buga, editor: Karina Olteanu, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...