Arad: Doi bărbaţi reţinuţi după ce au bătut un alt bărbat sub privirile copilului său

Arad: Doi bărbaţi reţinuţi după ce au bătut un alt bărbat sub privirile copilului său

Lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Lipova au reţinut doi bărbaţi din această localitate care, în seara zilei de 1 mai, au bătut un alt bărbat sub privirile copilului acestuia, pe o stradă din oraş, intens circulată la ora respectivă, informează marţi agent şef adjunct Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Potrivit sursei citate, cei doi agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, acuzaţi fiind de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire şi alte violenţe.

"În seara zilei de 1 mai, un tânăr de 28 de ani, din Lipova, a condus un autoturism în care se afla împreună cu un bărbat de 38 de ani, din aceeaşi localitate. La o trecere pentru pietoni, conducătorul auto nu a acordat prioritate de trecere unui copil minor, angajat în traversarea străzii. Tatăl copilului a atras atenţia şoferului cu privire la obligativitatea acordării priorităţii de trecere pietonilor în locurile marcate, moment în care conducătorul auto şi pasagerul au coborât din autoturism, aplicându-i bărbatului de 40 de ani mai multe lovituri în zona feţei şi a corpului, cu pumnii şi cu picioarele", precizează, într-un comunicat de presă remis marţi AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

La incident au asistat atât copilul minor, cât şi alte persoane care la ora respectivă se aflau în trecere prin zonă. Organele de poliţie au fost alertate prin 112, poliţiştii deplasându-se imediat la faţa locului.

"În urma cercetărilor, poliţiştii au reuşit identificarea şi depistarea autorilor faptei. În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, miercuri urmând să fie prezentaţi în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice", a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Care sunt cele două trasee pe unde ar intra Rusia în România în cazul unei invazii terestre / Ce spune raportul …

3 Două femei, una frumoasă, una...

4 Ioana Băsescu, cu un picior în pușcărie! / „Ea mi-a cerut să fac plăți nereale în campania din 2009”

5 De citit! / Valentin Naumescu: Rusia va pierde războiul din Ucraina