Arad: Mai mulţi saci cu ţigarete, descoperiţi de poliţişti lângă o lizieră

Arad: Mai mulţi saci cu ţigarete, descoperiţi de poliţişti lângă o lizieră

Peste 20.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost găsite de poliţiştii din judeţul Arad, ambalate în saci şi abandonate lângă o lizieră, în cauză fiind deschis dosar penal in rem, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ.

Poliţiştii oraşului Sebiş, împreună cu cei ai Secţiei 10 Rurale Gurahonţ şi cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Arad, au găsit mai mulţi saci cu ţigarete, pe raza localităţii Hălmagiu.

În urma unor activităţi desfăşurate în ultima perioadă, poliţiştii au depistat la liziera unei păduri din localitatea Hălmagiu mii de cartuşe de ţigarete abandonate, ambalate în saci de plastic, a anunţat, marţi, Poliţia Arad.


După inventarierea acestora, s-a constatat că este vorba despre 22.714 pachete, conţinând 454.280 de fire de ţigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru contrabandă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ, în vederea identificării persoanelor responsabile şi luarea măsurilor legale care se impun. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /