Arad: Migranţi din India şi Afganistan, descoperiţi în trei vehicule care urmau să iasă din ţară

Arad: Migranţi din India şi Afganistan, descoperiţi în trei vehicule care urmau să iasă din ţară

Trei grupuri de migranţi, în total 12 persoane din India şi Afganistan, au fost depistate de către poliţiştii de frontieră arădeni când încercau să iasă din ţară ascunse în două camioane şi o autoutilitară.

În Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Vărşand, într-un camion condus de un bulgar, care transporta folie din plastic în Italia, au fost găsiţi şase străini.

"În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan, solicitanţi de azil în România", a informat, miercuri, Poliţia de Frontieră Arad.

La PTF Nădlac II şi PTF Turnu, în timp ce erau verificate un camion şi o autoutilitară, conduse de un bulgar şi un român, au fost găsiţi alţi şase străini. Şoferii transportau diferite bunuri pentru societăţi comerciale din Germania şi Olanda, iar migranţii erau ascunşi în remorcă, respectiv într-un locaş special amenajat între platforma şi şasiul autoutilitarei. În urma cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că migranţii sunt din Afganistan şi India, majoritatea solicitanţi de azil în România.

În toate cazurile, autorităţile continuă cercetările. AGERPRES / (AS - autor: Marian Buga, editor: Karina Olteanu, editor online: Gabriela Badea)

 

* Sursa foto: www.politiadefrontiera.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

2 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Ce scrie fata lui Putin în online despre războiul din Ucraina când crede că lumea nu știe cine e