Arad: O cadă a fost găsită aruncată printre gunoaiele dintr-o parcare de pe DN 69

Arad: O cadă a fost găsită aruncată printre gunoaiele dintr-o parcare de pe DN 69

Angajaţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara au ridicat o cadă care era abandonată, alături de alte gunoaie, într-o parcare de pe DN 69, între Arad şi Timişoara, responsabilii afirmând că de două ori pe săptămână adună cantităţi mari de deşeuri lăsate de şoferi.

"Facem salubrizare în parcări de două ori pe săptămână, lunea şi vinerea, pe toată reţeaua de drumuri naţionale. Se strâng zeci de saci de deşeuri de fiecare dată. Din păcate, unii cetăţeni aleg să arunce lucrurile pe care nu le mai folosesc în parcările de pe drumurile naţionale. De data aceasta, s-a găsit o cadă, deseori găsim anvelope uzate, alteori televizoare vechi, obiecte sanitare, mobilier, saltele, borcane cu murături sau chiar trofee de vânătoare. Le amintim şoferilor că parcările nu sunt locuri de depozitare pentru asemenea obiecte", a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al DRDP, Alina Sabou.
 


Găsirea unei căzi printre gunoaiele de pe marginea drumurilor este o premieră pentru angajaţii DRDP. Aceştia au transmis şi un mesaj pe pagina de Facebook a instituţiei: "Noi curăţăm, tu păstrează! Drumul nu este coş de gunoi". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon

4 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

5 O fotografie rară cu 3 dintre devalizatorii României: Bittner, Cocoș și Petrache