Arad: O pensiune - restaurant din zona de agrement 'Trei Insule', incendiată de un autor necunoscuți

Arad: O pensiune - restaurant din zona de agrement 'Trei Insule', incendiată de un autor necunoscuți

Un incendiu a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la pensiunea- restaurant 'Lir' din zona de agrement 'Trei Insule', situată în apropierea municipiului Arad, pompierii stabilind după primele cercetări că focul a fost pus intenționat de o persoană necunoscută, a informat căpitan Geoge Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Incendiul a fost sesizat în jurul orei 2,00, la ora aceea în pensiune aflându-se circa 14-16 persoane, inclusiv personalul.

Persoanele aflate în pensiune au ieșit din clădire și au sunat la telefonul unic de urgență 112. Una dintre persoane a avut nevoie de îngrijire medicală, acuzând dureri la spate și la picioare întrucât s-a rănit la ieșirea din clădire în momentul când a sărit peste un gard.

'Detașamentul de Pompieri Arad a trimis la fața locului doi ofițeri și 16 subofițeri cu două autospeciale, una de capacitate medie și o alta de capacitate mărită; o autospecială de salvare și intervenție la înălțime, o autospecială cu motopompă, o autospecială SMURD și câteva ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Arad', a declarat presei duminică, căpitan George Pleșca.

Intervenția pompierilor a durat aproximativ trei ore.

Potrivit sursei citate, pompierii au constatat că incendiul a izbucnit în spălătorie, iar de acolo s-a extins la două camere ale pensiunii. Spălătoria și bunurile din cele două camere la care s-a extins incendiul (paturi, mobilier etc.) au ars în incendiu. De asemenea, alte patru camere au suferit stricăciuni din cauza fumului.

'În urma primelor cercetări efectuate de pompierii militari privitor la cauzele incendiului, s-a stabilit că focul a fost pus cu intenție, de către persoane necunoscute', afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Cercetările continuă în vederea depistării persoanei (sau persoanelor) care au incendiat pensiunea-restaurant.

AGERPRES / (AS — autor: Ioan Weisl; editor: Marius Frățilă, editor online: Simona Aruștei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

2 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

3 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

4 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

5 Profesorul Vlad Ciurea / „E un fapt real legătura dintre creierul uman şi credinţă”