Arad: O pensiune - restaurant din zona de agrement 'Trei Insule', incendiată de un autor necunoscuți

Un incendiu a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la pensiunea- restaurant 'Lir' din zona de agrement 'Trei Insule', situată în apropierea municipiului Arad, pompierii stabilind după primele cercetări că focul a fost pus intenționat de o persoană necunoscută, a informat căpitan Geoge Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Incendiul a fost sesizat în jurul orei 2,00, la ora aceea în pensiune aflându-se circa 14-16 persoane, inclusiv personalul.

Persoanele aflate în pensiune au ieșit din clădire și au sunat la telefonul unic de urgență 112. Una dintre persoane a avut nevoie de îngrijire medicală, acuzând dureri la spate și la picioare întrucât s-a rănit la ieșirea din clădire în momentul când a sărit peste un gard.

'Detașamentul de Pompieri Arad a trimis la fața locului doi ofițeri și 16 subofițeri cu două autospeciale, una de capacitate medie și o alta de capacitate mărită; o autospecială de salvare și intervenție la înălțime, o autospecială cu motopompă, o autospecială SMURD și câteva ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Arad', a declarat presei duminică, căpitan George Pleșca.

Intervenția pompierilor a durat aproximativ trei ore.

Potrivit sursei citate, pompierii au constatat că incendiul a izbucnit în spălătorie, iar de acolo s-a extins la două camere ale pensiunii. Spălătoria și bunurile din cele două camere la care s-a extins incendiul (paturi, mobilier etc.) au ars în incendiu. De asemenea, alte patru camere au suferit stricăciuni din cauza fumului.

'În urma primelor cercetări efectuate de pompierii militari privitor la cauzele incendiului, s-a stabilit că focul a fost pus cu intenție, de către persoane necunoscute', afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Cercetările continuă în vederea depistării persoanei (sau persoanelor) care au incendiat pensiunea-restaurant.

AGERPRES / (AS — autor: Ioan Weisl; editor: Marius Frățilă, editor online: Simona Aruștei)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în China! Oameni buni, acolo este acum iadul!

2 Coincidenţe ciudate despre marele laborator bacteriologic din Wuhan, care lucrează cu virusuri

3 Virusul chinezesc, scăpat din laborator? Citiți ce scria prestigioasa revistă Nature în 2017

4 VIDEO Cum construiesc chinezii un spital într-o săptămână. Imagini cu „pădurea” de excavatoare şi camioane mob…

5 Bătaie de joc! Asta ia spor de 3.000 lei pentru condiții grele de muncă!!! E angajată la Parlament și are un s…

recomandări

Te ia DNA: Laura Corina Georgescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Fotografii nepublicate din arhiva National Geographic