Arad: Poliţiştii au reţinut doi bărbaţi pentru violarea în repetate rânduri a unui copil de 11 ani

Arad: Poliţiştii au reţinut doi bărbaţi pentru violarea în repetate rânduri a unui copil de 11 ani

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Arad au reţinut marţi, doi bărbaţi, unul din comuna arădeană Zădăreni, iar celălalt din comuna Felnac, acuzaţi că au violat de mai multe ori, pe parcursul a circa nouă luni, un copil în vârstă de 11 ani, informează inspector principal Lorena Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Potrivit sursei citate, împreună cu cei doi bărbaţi a fost reţinută şi o femeie din comuna Zădăreni, mama copilului, care şi-ar fi dat acceptul ca propriul copil să fie violat de către cei doi indivizi, primind în schimb, de la aceştia, anumite sume de bani.

"Cei doi bărbaţi reţinuţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de viol în formă continuată, corupere sexuală de minori şi de rele tratamente aplicate minorului, în vreme ce femeia este cercetată sub aceleaşi acuzaţii, dar în calitate de complice", a precizat reprezentantul IPJ Arad..

Cei trei urmează să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă.

"Din cercetările efectuate până acum în cauză s-a stabilit că pe parcursul a circa nouă luni, în perioada 1.07.2016- 1.04. 2018, doi bărbaţi în vârstă de 43 şi respectiv 21 ani, unul din comuna Zădăreni, iar celălalt din comuna Felnac, prin constrângere fizică şi psihică şi profitând de imposibilitatea de a-şi exprima voinţa a unui minor de 11 ani, au întreţinut cu acesta relaţii sexuale în repetate rânduri. Minorul a fost abuzat cu acordul mamei sale în vârstă de 49 de ani", se mai precizează în informarea IPJ Arad. AGERPRES / (AS - autor: Ioan Weisl; editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”