Arad: Restricţii de circulaţie în Ungaria pentru autovehiculele de mare tonaj, în perioada Sărbătorilor Pascale Catolice

Arad: Restricţii de circulaţie în Ungaria pentru autovehiculele de mare tonaj, în perioada Sărbătorilor Pascale Catolice

Ungaria va impune restricţii de circulaţie pentru vehiculele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, începând de joi ora 23,00 (ora României), în Perioada Paştelui Catolic, informează Poliţia de Frontieră Română.

Autorităţile de frontieră din Ungaria au transmis părţii române că restricţiile se vor aplica de joi, ora 23,00, până vineri, ora 23,00, şi de sâmbătă ora 23,00, până luni ora 23,00 (orele României).

"Restricţiile intră în vigoare ca urmare a faptului că în perioada următoare se celebrează Sărbătorile Pascale Catolice. În perioadele menţionate, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la finalizarea intervalului pentru care au fost stabilite restricţii de circulaţie pe drumurile publice din Ungaria", informează Poliţia de Frontieră Română.

Conform sursei citate, traficul de călători şi autoturisme prin punctele de trecere a frontierei din vestul ţării se va desfăşura în condiţii normale.

Autorităţile române vor ţine legătura permanent cu cele ungare pentru a se dispune măsuri comune în vederea fluidizării traficului după ridicarea restricţiilor.

Şoferii de camioane sunt sfătuiţi să consulte aplicaţia online de monitorizare a timpilor de aşteptare la frontieră, de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, pentru a alege tranzitarea prin punctele care nu sunt aglomerate. AGERPRES / (AS - autor: Marian Buga, editor: Marius Frăţilă, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! Vedetuța Beatrice are problemuțe la dosar?

2 Așa o fi? / Adrian Năstase, „regele imobiliarelor” din Militari? / Dezvăluiri care te lasă cu gura căscată

3 Turnătorul Isărescu s-a pișat cu boltă pe oamenii care muncesc onest în această țară! / Băi, nenorocitule, nu îț…

4 Culisele angajării Proastei României la BNR pe un salariu net de 16.000 de lei / lunar

5 Ana Birchall: În urma deciziei de astăzi a CJUE instanțele de judecată pot anula actele Secției Speciale / Actel…