Arad: Suspect căutat de poliţişti după ce a tras focuri de armă şi a rănit cu un obiect ascuţit un bărbat

Arad: Suspect căutat de poliţişti după ce a tras focuri de armă şi a rănit cu un obiect ascuţit un bărbat

Un suspect care a tras focuri de armă pe o stradă din municipiul Arad în urma unui conflict cu un alt bărbat, pe care l-a rănit cu un obiect ascuţit, este dat în urmărire de către poliţişti, în timp ce victima a fost transportată la spital.

Incidentul a avut loc vineri seară, pe Aleea Borsec din municipiul Arad. Martorii care au asistat la scandal au sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi un echipaj medical.

"În urma investigaţiilor a reieşit că un bărbat de 26 de ani l-ar fi împuns cu un obiect tăietor-înţepător şi ar fi tras două focuri de armă înspre un alt bărbat, de 29 de ani, ambii din municipiul Arad. Bărbatul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Livia Pescar.

Agresorul a fost identificat, însă nu a fost prins deocamdată, el fugind de la locul faptei cu o maşină, astfel că a fost dat în urmărire.

Poliţiştii urmează să stabilească ce armă a fost folosită de către agresor, deocamdată în acest caz fiind făcute cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri şi alte violenţe. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...