Arafat, pa! Președintele anunță că a cerut guvernului să-i dea un răspuns până săptămâna viitoare

Arafat, pa! Președintele anunță că a cerut guvernului să-i dea un răspuns până săptămâna viitoare

Arafat, pa! Președintele anunță că a cerut guvernului să-i dea un răspuns până săptămâna viitoare. Iohannis: Am solicitat o soluţie de la Guvern şi aştept să primesc săptămâna viitoare un răspuns lămuritor legat de Arafat.

 Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la Galaţi, că Guvernul face o evaluare în cazul secretarului de stat, Raed Arafat, şi că aşteaptă ca săptămâna viitoare să primească un răspuns lămuritor, relatează Agerpres.

„Am solicitat o soluţie de la Guvern şi aştept săptămâna viitoare să primesc un răspuns lămuritor, ca să nu spun altceva. Nu o să fac eu o evaluare, dar Guvernul va face o evaluare şi voi insista pe lămuriri în acest sens”, a spus Iohannis, întrebat cum a rămas cu schimbarea lui Raed Arafat din funcție.

Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale participă la Galaţi la o întâlnire cu simpatizanţii.

Pe 13 noiembrie, preşedintele Klaus Iohannis a mărturisit că a fost „răscolit” de înregistrarea intervenţiei de la Clubul Colectiv, apărută în spaţiul public, şi a precizat că aceasta trebuie analizată de cei care cercetează faptele petrecute atunci. Întrebat dacă secretarul de stat Raed Arafat ar trebui să rămână în continuare în Guvern, preşedintele a spus că prim-ministrul Ludovic Orban şi echipa lui „vor face o analiză şi vor da un răspuns pe tema aceasta”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

2 PSD, dovada corupției crase! / Muistul sclemberist Teodorovici, artizanul afacerii! / Comisia Europeană a întrerup…

3 Ziua în care Anna Lesko a rupt internetul...

4 Așa o fi?

5 Şeful Corpului de Control al Poliţiei Române, „pedepsit” să-şi stabilească singur sancţiunea după ce a fost pr…