Arafat spune că Dragnea nu vrea demiterea sa

Arafat spune că Dragnea nu vrea demiterea sa

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat, în cadrul unei emisiuni tv, că a avut o discuție telefonică cu liderul PSD, Liviu Dragnea, care l-a asigurat că dorește să ducă sistemul de intervenții în situații de urgență mai departe.

"Joi am avut o discuție telefonică cu dânsul, după ce au apărut toate aceste zvonuri și articole interesante, unele dintre ele care ziceau... că gata, se debarcă Arafat, am avut o discuție telefonică cu dansul în care, exact invers, el a zis că dorește să ducă sistemul mai departe și să-l dezvolte pe conceptul care acuma... merge dezvoltarea sistemului și că urmează să avem o discuție mult mai aplicată pe acest aspect", a afirmat Raed Arafat la Digi24.

Întrebat dacă Liviu Dragnea vrea să-l demită, Raed Arafat a răspuns că nu și a vorbit despre aspectul din programul de guvernare privind achiziționarea a 3.000 de ambulanțe la sate.

"A fost o discuție la un moment, care s-a clarificat ulterior pe aceste ambulanțe. (...) N-am discutat cu dânsul acest aspect.
Proiectul inițial, când a fost o discuție pe el, a fost o discuție că vor fi ambulanțe de urgență, asta am înțeles atunci. Ulterior, din discuția pe care am avut-o cu ministrul Sănătății și cu alți colegi, am înțeles că este vorba de un concept pe transport și pe consultații. Nu știu mai mult, aici trebuie discutat cu Ministerul Sănătății, acolo unde este conceptul, acolo unde este aplicarea proiectului. Din ce am înțeles, proiectul respectiv nu va impacta partea situațiilor de urgență și a serviciilor de intervenție de urgență", a mai declarat Arafat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Explicațiile unui psiholog privind riscurile dormitului în paturi separate în cuplu

2 Arheologii cred că ceea ce au găsit până acum reprezintă doar „vârful unui vast iceberg artistic antic”

3 Doamna Lasconi, ultima „haltă” a USR înaintea deraierii definitive, pentru că nu va mai intra în Parlament...

4 Are dreptate Adrian Năstase când spune că Udrea face pușcărie în locul lui Băsescu?

5 „Ne-au trimis ca pe animale la tăiere. Nu știu dacă mai scap”