Argentina a învins Noua Zeelandă pentru prima oară în istorie, în cadrul Rugby Championship

Argentina a învins Noua Zeelandă pentru prima oară în istorie, în cadrul Rugby Championship

Selecţionata Argentinei, condusă de demi-uvertura Nicolas Sanchez, autorul tuturor punctelor echipei sale, a învins cu 25-15 selecţionata "All Blacks" pentru prima oară în istorie, sâmbătă la Sydney, în etapa a treia a Rugby Championship, un campionat al naţionalelor din Emisfera de Sud şi organizat anul acesta exclusiv în Australia din cauza pandemiei de coronavirus, informează AFP.

Argentina nu a învins niciodată Noua Zeelandă, în 30 de confruntări.

Pentru "All Blacks", care au pierdut săptămâna trecută şi cu Australia (22-24), în etapa a doua a acestei competiţii la care Africa de Sud nu participă din cauza pandemiei de Covid-19, este a doua oară după 2011 când suferă două înfrângeri consecutive.

Nicolas Sanchez, jucătorul echipei Stade Francais, a înscris toate punctele echipei sale: un eseu, o transformare şi şase lovituri de penalitate.

În clasamentul competiţiei, Noua Zeelandă rămâne pe primul loc cu 6 pct, urmată de Argentina şi Australia cu câte 4 pct, dar cu două meciuri mai puţin disputate.
AGERPRES (AS/editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /