Argeş: Bărbatul care a tras într-o parcare cu un pistol letal a fost reţinut

Argeş: Bărbatul care a tras într-o parcare cu un pistol letal a fost reţinut

Bărbatul care a tras într-o parcare din comuna Bascov cu un pistol letal a fost reţinut, a anunţat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

"În cursul serii trecute, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri preventive", au transmis reprezentanţii IPJ Argeş.

Potrivit unui comunicat al IPJ Argeş, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu în urma unei filmări în care un bărbat face uz de armă, executând un foc spre asfalt şi proferând ameninţări.

"Din cercetări s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 29 aprilie a.c., în timp ce se afla în parcarea unui club din localitatea Bascov, un bărbat a făcut uz de o armă, executând un foc în asfalt, în timp ce profera injurii şi ameninţări. Astfel, în urma activităţilor specifice, desfăşurate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş şi Secţiei Rurale Bascov, persoana a fost identificată ca fiind un bărbat de 31 de ani, din Iaşi, care locuieşte, fără forme legale, în Piteşti", se precizează în comunicat.

În cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii, în baza unui mandat de aducere, s-au deplasat la locuinţa bărbatului, unde au identificat şi ridicat un pistol letal, supus autorizării.

Ulterior, bărbatul a fost condus la audieri . El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...