Argeş: Doi bărbaţi care au ameninţat forţele de ordine, reţinuţi pentru ultraj

Argeş: Doi bărbaţi care au ameninţat forţele de ordine, reţinuţi pentru ultraj

Doi bărbaţi din localitatea argeşeană Bascov au fost reţinuţi pentru ultraj, fiind suspectaţi că au ameninţat forţele de ordine care interveniseră pentru aplanarea unui scandal.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, cercetările în acest caz au fost efectuate de poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti.

"Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 11 iulie, bărbaţii ar fi devenit agresivi verbal şi fizic, ameninţând, cu acte de violenţă şi diverse obiecte, forţele de ordine, care au intervenit în urma unui apel la 112, privind o stare conflictuală intrafamilială. Pentru aplanarea situaţiei, la faţa locului au intervenit şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş", se precizează în comunicat.

Cei doi bărbaţi, unul de 26 de ani şi celălalt de 29 de ani, au fost imobilizaţi şi conduşi la audieri. Pe 15 iulie au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar vineri a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”