Argeş: Femeia care a căzut luni seara de la etaj în Piteşti a decedat la spital; poliţiştii fac cercetări

Argeş: Femeia care a căzut luni seara de la etaj în Piteşti a decedat la spital; poliţiştii fac cercetări

Femeia care a căzut luni seara de la etajul al patrulea al unui bloc de locuinţe din municipiul Piteşti a decedat la spital.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti desfăşoară cercetări, în urma sesizării cu privire la faptul că o femeie ar fi căzut de la înălţime, în proximitatea unui bloc de locuinţe din Piteşti, informează marţi IPJ Argeş.

În seara zilei de 2 mai, poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în proximitatea unui bloc de locuinţe din Piteşti, o femeie a căzut de la înălţime .

Femeia de 38 de ani, din Bascov, a fost preluată de cadrele medicale în stare de inconştienţă. ''Din păcate, la unitatea medicală, femeia a decedat'', precizează sursa citată.

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti desfăşoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale care se impun.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, incidentul s-a produs în cartierul Războieni. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”