Argeș: În spitalele din județ sunt internați 51 de copii cu scaune diareice

Argeș: În spitalele din județ sunt internați 51 de copii cu scaune diareice

Numărul copiilor internați în spitalele din județul Argeș cu scaune diareice a ajuns luni la 51, dintre care 43 sunt mai mici de doi ani, au anunțat reprezentanții Instituției Prefectului. La Spitalul de Pediatrie Pitești sunt internați 42 de copii, dintre care 35 mai mici de doi ani, iar la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Pitești sunt trei copii, toți cu vârsta sub doi ani. Câte trei copii mai mici de doi ani se află în secțiile de pediatrie ale Spitalului Municipal Câmpulung Muscel și Spitalului Municipal Curtea de Argeș.

În urmă cu o zi, în spitalele din Argeș erau internați 45 de copii cu scaune diareice.

Noul prefect Cristian Soare a anunțat, pe 25 februarie, că instituția pe care o conduce va da zilnic comunicate cu privire la situația copiilor internați în Argeș.

"Având în vedere că nu există o comunicare bună din partea DSP și a Spitalului de Pediatrie cu privire la situația copiilor internați în Argeș, cât și în București, începând de mâine Instituția Prefectului va da comunicate de presă zilnic cu privire la situația copiilor internați la Spitalul de Pediatrie și la celelalte spitale în Argeș", a spus joi, într-o conferință de presă, prefectul județului Argeș.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație

2 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

3 Categoria „valori” / „Bujilă” și Leo de la Kuweit, la un pas de bătaie / În conflict a intervenit și Anaser

4 Numai în România e posibil așa ceva!

5 Așa o fi?