Argeș: Incendiul care a distrus hala unei secții de prelucrare a lemnului a fost provocat intenționat

Argeș: Incendiul care a distrus hala unei secții de prelucrare a lemnului a fost provocat intenționat

Incendiul care a distrus, în noaptea de marți spre miercuri, hala unei secții de prelucrare a lemnului din comuna argeșeană Coșești a fost provocat intenționat.

Din primele cercetări a rezultat că în acest caz a fost vorba de folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul, a anunțat miercuri Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Cinci autospeciale cu apă și spumă și un echipaj de urgență de primă intervenție și comandă au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit la o hală de producție, cu posibilități de propagare la un rezervor de motorină și la o casă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeș, căpitanul Mădălina Epure, flăcările au cuprins o hală în suprafață de 400 de metri pătrați în incinta căreia era depozitată o mare cantitate de material lemnos, în apropiere aflându-se și un rezervor de motorină cu o capacitate de 8 tone.

Intervenția, care a durat patru ore, a fost îngreunată de lipsa surselor de alimentare cu apă, pompierii fiind nevoiți să reîncarce rezervoarele din râul Doamnei.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nou amantlâc în alcovul Bucureștiului? / Întâlnire amoroasă între o „fostă” și un „actual”

2 Așa o fi?

3 Doliu printre „valori” / A murit „regele maneliștilor”

4 Umilitor! / Arthur, cel mai mare urs din România, a fost împușcat de un prinț austriac într-o arie protejată din…

5 Premieră la Iași / Amanta cere daune morale de la soţie