Argeș: Incendiul care a distrus hala unei secții de prelucrare a lemnului a fost provocat intenționat

Argeș: Incendiul care a distrus hala unei secții de prelucrare a lemnului a fost provocat intenționat

Incendiul care a distrus, în noaptea de marți spre miercuri, hala unei secții de prelucrare a lemnului din comuna argeșeană Coșești a fost provocat intenționat.

Din primele cercetări a rezultat că în acest caz a fost vorba de folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul, a anunțat miercuri Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Cinci autospeciale cu apă și spumă și un echipaj de urgență de primă intervenție și comandă au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit la o hală de producție, cu posibilități de propagare la un rezervor de motorină și la o casă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeș, căpitanul Mădălina Epure, flăcările au cuprins o hală în suprafață de 400 de metri pătrați în incinta căreia era depozitată o mare cantitate de material lemnos, în apropiere aflându-se și un rezervor de motorină cu o capacitate de 8 tone.

Intervenția, care a durat patru ore, a fost îngreunată de lipsa surselor de alimentare cu apă, pompierii fiind nevoiți să reîncarce rezervoarele din râul Doamnei.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Doar o femeie putea să scrie acest articol despre Firea!

2 De citit! Așa ar trebui să gândească și să acționeze noua garnitură de primari!

3 Andi Moisescu, infectat cu coronavirus. Nevastă-sa, Olivia Steer, antivaccinistă convinsă, săptămâna trecută: …

4 Securitatea primise o informație care ar fi putut împiedica fuga Nadiei din țară, dar ofițerul la care a ajun…

5 Sondaj BCS