Argeş: Percheziţii domiciliare într-un dosar de furt calificat, cu un prejudiciu de circa 70.000 lei

Argeş: Percheziţii domiciliare într-un dosar de furt calificat, cu un prejudiciu de circa 70.000 lei

Poliţiştii din Câmpulung şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung efectuează, luni dimineaţă, 13 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni de furt calificat, într-un dosar cu un prejudiciu estimat la circa 70.000 lei.

"În dimineaţa zilei de 12 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung şi a secţiilor de poliţie rurală arondate, împreună cu luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează 13 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Piteşti, a oraşului Ştefăneşti şi a comunelor Albota şi Bascov, la locuinţele a 10 persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt calificat. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada septembrie - noiembrie a.c., cei în cauză ar fi sustras diverse bunuri din locuinţe, societăţi comerciale şi autoturisme", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, printr-un comunicat de presă.

Potrivit IPJ Argeş, acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR şi al Unităţii Centrale de Analiza Informaţiilor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...