Argeş: Percheziţii la traficanţi de droguri suspectaţi că introduceau heroină în penitenciare

Argeş: Percheziţii la traficanţi de droguri suspectaţi că introduceau heroină în penitenciare

Şapte percheziţii au fost efectuate, luni, într-un dosar ce vizează traficanţi de droguri suspectaţi că introduceau heroină în penitenciare, cazul fiind instrumentat de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Piteşti, sub coordonarea procurorilor DIICOT.

Potrivit unui comunicat al BCCO Piteşti transmis AGERPRES, descinderile au avut loc la Mioveni, Giurgiu şi Bucureşti, la locuinţele şi locurile de detenţie ale unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

"Din cercetări a reieşit că, din august 2017 şi până în prezent, membrii grupării ar fi introdus în penitenciare cantităţi de heroină, care erau ulterior porţionate şi distribuite consumatorilor privaţi de libertate", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, în urma percheziţiilor au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor 39 de comprimate de metadonă, telefoane mobile şi ustensile susceptibile a fi folosite la consumul de droguri.

După finalizarea descinderilor, 20 de persoane vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului Teritorial Piteşti al DIICOT. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...