Argeş: Percheziţii la traficanţi de droguri suspectaţi că introduceau heroină în penitenciare

Argeş: Percheziţii la traficanţi de droguri suspectaţi că introduceau heroină în penitenciare

Şapte percheziţii au fost efectuate, luni, într-un dosar ce vizează traficanţi de droguri suspectaţi că introduceau heroină în penitenciare, cazul fiind instrumentat de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Piteşti, sub coordonarea procurorilor DIICOT.

Potrivit unui comunicat al BCCO Piteşti transmis AGERPRES, descinderile au avut loc la Mioveni, Giurgiu şi Bucureşti, la locuinţele şi locurile de detenţie ale unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

"Din cercetări a reieşit că, din august 2017 şi până în prezent, membrii grupării ar fi introdus în penitenciare cantităţi de heroină, care erau ulterior porţionate şi distribuite consumatorilor privaţi de libertate", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, în urma percheziţiilor au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor 39 de comprimate de metadonă, telefoane mobile şi ustensile susceptibile a fi folosite la consumul de droguri.

După finalizarea descinderilor, 20 de persoane vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului Teritorial Piteşti al DIICOT. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Suntem distruși, fraților! / 25% dintre profesorii României provin de la Spiru Haret! 40% dintre profesorii din …

2 Cartea Proastei, la fel ca ea: Plină de erori de scriere, gramaticale, dezacorduri

3 ULTIMA ORĂ Noi reguli la schimbarea furnizorului de energie electrică / Consumatorii casnici vor trebui să comun…

4 VIDEO Dacă făcea un pesedist asta, toată lumea înjura cu năduf...

5 Manda apare ca suspect într-un dosar la DNA, clasic pentru PSD