Argeș: Tânărul care a accidentat mortal o persoană și a rănit alte cinci în curtea unei fabrici, reținut

Argeș: Tânărul care a accidentat mortal o persoană și a rănit alte cinci în curtea unei fabrici, reținut

Șoferul care a accidentat mortal, joi, o persoană și a rănit alte cinci, după ce a pătruns cu mașina prin gard în curtea unei fabrici din localitatea argeșeană Bascov, a fost reținut pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

După ce a fost audiat timp de aproape opt ore la sediul Poliției Municipiului Pitești, tânărul de 21 de ani a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat vineri în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Mai mulți angajați ai unei firme din localitatea argeșeană Bascov au fost loviți, joi, de un autoturism care a pătruns într-un spațiu din curtea fabricii, accidentul soldându-se cu decesul unei persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, agentul Andreea Însurățelu, persoana care a decedat este o femeie de cetățenie sârbă, angajată a societății. În accident au mai fost rănite cinci persoane, un bărbat și patru femei, dintre care două din Serbia.

Din primele verificări efectuate de polițiști reiese că șoferul autoturismului, un tânăr de 21 de ani care lucrează la aceeași societate de componente auto, a pierdut controlul volanului și a pătruns în curtea fabricii, lovind un grup de muncitori aflați în în pauză.

"Conducătorul auto a afirmat că a venit să aducă ceva la societatea la care lucra, apoi a plecat la volanul autoturismului personal. Se pare că, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul volanului și a pătruns într-un spațiu special amenajat pentru angajații aflați în pauză", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.

Pe numele șoferului a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

AGERPRES / (AS — autor: George Onea, editor: Marius Frățilă)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”