Argeş: Un bucureştean care vindea amfetamină, reţinut în urma unui flagrant

Argeş: Un bucureştean care vindea amfetamină, reţinut în urma unui flagrant

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, care încerca să vândă amfetamină, a fost reţinut reţinut în urma unui flagrant organizat de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Piteşti, sub coordonarea procurorilor DIICOT.

Potrivit unui comunicat al BCCO Piteşti, după flagrant au fost efectuate trei percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, la imobilele utilizate de suspect.

"În urma percheziţiilor, au fost ridicate 850 de grame de amfetamină, 200 de grame de cannabis, aproximativ 1.000 de grame de ciuperci halucinogene, 15 comprimate de ecstasy, 5 timbre LSD, 5 grame de haşiş, 60 de grame de ketamină, 150 de grame de substanţă pulverulentă/cristalină şi 15 kituri destinate creşterii ciupercilor halucinogene", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au indisponibilizat mai multe ustensile folosite la prelucrarea şi consumul drogurilor, precum şi alte obiecte şi înscrisuri cu valoare probatorie.

Valoarea de comercializare a substanţelor cu efect psihoactiv descoperite în urma percheziţiilor este de aproximativ 50.000 de euro.

DIICOT precizează, într-un comunicat, că inculpatul desfăşura activităţi de comercializare de droguri de risc şi mare risc către consumatori de pe raza municipiului Bucureşti.

Bărbatul urmează să fie prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc. AGERPRES / (AS - autor: George Onea, editor: Marius Frăţilă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...