Arhiepiscopul Calinic al Sucevei şi Rădăuţilor, diagnosticat cu COVID-19

Arhiepiscopul Calinic al Sucevei şi Rădăuţilor, diagnosticat cu COVID-19

Arhiepiscopul Calinic al Sucevei şi Rădăuţilor a fost diagnosticat cu COVID-19, însă nu este spitalizat, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei, preotul Alexandru Flavian Sava.

Oficialul Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor a infirmat informaţiile potrivit cărora arhiepiscopul Calinic s-ar afla în stare gravă în spital şi ar fi intubat.

"La acest moment, Înaltpreasfinţitul Părinte Calinic nu este spitalizat, ci urmează un tratament medical şi proceduri specifice după ce a fost diagnosticat şi tratat corespunzător în urma contactării virusului COVID-19; precizăm totodată că Înaltpreasfinţia Sa nu a fost niciodată intubat sau într-o stare gravă", a transmis purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

De asemenea, din mesajul reprezentantului Arhiepiscopiei reiese că ÎPS Calinic "mulţumeşte respectuos tuturor celor care l-au susţinut cu rugăciunile: monahi si monahii, preoţi, credincioşi şi credincioase, tineri şi bătrâni, elevi şi studenţi, în această perioadă dificilă". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”