Arhiepiscopul Calinic al Sucevei şi Rădăuţilor, diagnosticat cu COVID-19

Arhiepiscopul Calinic al Sucevei şi Rădăuţilor, diagnosticat cu COVID-19

Arhiepiscopul Calinic al Sucevei şi Rădăuţilor a fost diagnosticat cu COVID-19, însă nu este spitalizat, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei, preotul Alexandru Flavian Sava.

Oficialul Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor a infirmat informaţiile potrivit cărora arhiepiscopul Calinic s-ar afla în stare gravă în spital şi ar fi intubat.

"La acest moment, Înaltpreasfinţitul Părinte Calinic nu este spitalizat, ci urmează un tratament medical şi proceduri specifice după ce a fost diagnosticat şi tratat corespunzător în urma contactării virusului COVID-19; precizăm totodată că Înaltpreasfinţia Sa nu a fost niciodată intubat sau într-o stare gravă", a transmis purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

De asemenea, din mesajul reprezentantului Arhiepiscopiei reiese că ÎPS Calinic "mulţumeşte respectuos tuturor celor care l-au susţinut cu rugăciunile: monahi si monahii, preoţi, credincioşi şi credincioase, tineri şi bătrâni, elevi şi studenţi, în această perioadă dificilă". AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Așa arată o gură care tocmai a primit o sinecură...

3 De citit!

4 Huo, nenorociților! / Îți vine să vomiți de scârbă când citești așa ceva!

5 Așa o fi?