Arnold Schwarzenegger, pregătit să candideze la președinția SUA. „Văd atât de clar cum aș putea câștiga”

Arnold Schwarzenegger, pregătit să candideze la președinția SUA. „Văd atât de clar cum aș putea câștiga”

Arnold Schwarzenegger s-ar arunca în cursa pentru funcția de președinte al SUA dacă ar fi eligibil, a spus actorul și fostul guvernator al Californiei.

Arnold Schwarzenegger FOTO: Profimedia

Declarațiile i-au fost făcute lui Chris Wallace într-un episod recent al seriei de interviuri "Who's Talking?" de la Max și CNN. Simbolul filmului de acțiune are deja o istorie în politica americană, deoarece a fost cel de-al 38-lea guvernator al Californiei din 2003 până în 2011.

"Constituția spune că președintele trebuie să fie cetățean american născut natural. Dacă nu ar fi fost asta, ai fi candidat la președinție?" l-a întrebă Wallace pe Schwarzenegger , conform Variety .

"Ei bine, da, desigur", a răspuns Schwarzenegger. "Adică, cine este acolo? Nu există într-adevăr o persoană care să-i poată aduce pe toți împreună. Cine este astăzi aici de oamenii spun ok, nu e prea bătrân sau nu e prea cutare sau cutare cutare sau cutare, sau asta pentru că acum este o întrebare împotriva cui votezi, atunci cu cine votezi?"

"Spui că ai candida la președinție în 2024?" insistă Wallace.

"Absolut", a răspuns Schwarzenegger. "Văd atât de clar cum aș putea câștiga acele alegeri".

"Vreau să spun, este ca mine și California", a continuat el. "Și când a fost, știți, candidatura pentru guvernator, a fost clar că oamenii caută un răspuns nou, nu o aripă dreaptă sau stângă, ci pe cineva care poate aduce națiunea împreună și nu vede cealaltă parte ca inamic ... Sunt atât de multe lucruri care trebuie făcute. Și se poate face. Și ceea ce o face atât de minunată este pentru că este realizabilă. Totul este realizabil, sau cel puțin sunt doar oameni care se unesc și spun da, putem să o facem."

Având în vedere că Ronald Regan a fost cel de-al 40-lea președinte al Statelor Unite din 1981 până în 1989, nu este neobișnuit ca un actor de la Hollywood să-și asume rolul de comandant șef al Americii, concluzionează jurnaliștii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat