Așa a „respectat” PSD ziua persoanelor cu handicap

Așa a „respectat” PSD ziua persoanelor cu handicap

Așa a onorat PSD Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități! Fotografii cu masina unui bugetar din Primaria Sector 4, condusa de Daniel Baluta (PSD), au devenit virale pe retelele de socializare. Fotografiile au fost facute in parcarea unui mall din Bucuresti. Potrivit cartii de vizita afisata pe bord, posesorul masinii se numeste Victor Alexandru Vlad si este „seful” Parcului „Oraselul copiilor”, scrie  Aktual24.ro . Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități, proclamată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite în 1992, este marcată anual la 3 decembrie.

 Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou”. Un utilizator scrie ca nu este prima data cand bugetarul parcheaza pe locul rezervat persoanelor cu handicap.

„Individul ( / tiganul / cocalarul) nu este la prima abatere, l-am surprins in acelasi loc cu alta ocazie (foto 23-octombrie), locuieste (masina se gaseste mereu parcata) pe str. Paisului nr.5 . De acel cotetz transformat nu mai zic nimic. p.s. nu cred ca sufera de nici un handicap (de deplasare), l-am vazut de multe ori deplasandu-se normal”, a scris un bucurestean.

Mesajul primarului PSD cu prilejul Zilei internaționale a persoanelor cu dizabilități





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”