Așa arată în realitate Mădălina Ghenea

Așa arată în realitate Mădălina Ghenea

Suntem obișnuiți cu imaginile de “divă” pe care Mădălina Ghenea le postează pe pagina ei de Instagram: vedeta și-a cucerit, de-a lungul timpului, fanii cu postări incendiare în costum de baie sau în rochii elegante purtate pe covorul roșu. Dar cum arată Mădălina în viața de zi cu zi? Paparazzii au fost pe fază și au surprins-o pe româncă pe străzile din Milano.

Mădălina Ghenea în blugi și cizme – iată o imagine pe care rar avem ocazia să o vedem. Românca a fost fotografiată pe străzile din Milano într-un oufit cool, însă diferit față de ținutele cu care ne-a obișnuit până acum. Vedeta a fost surprinsă într-o pereche de jeans și un pardesiu bej, fiind accesorizata cu o pălărie chic și cizme înalte.

​Sursa foto: Profimedia

Mădălina nu a fost deranjată de prezența paparazzilor, fiind zâmbitoare și relaxată la întâlnirea cu aceștia. Românca a fost fotografiată în timp ce se îndrepta spre o zonă de shopping din Milano, intrând într-un magazine de bijuterii, scrie protv.ro .



Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?