Așa arată o fostă Miss Universe în costum de baie la 12 ani după ce a câștigat titlul

Așa arată o fostă Miss Universe în costum de baie la 12 ani după ce a câștigat titlul

În 2012 era încoronată “cea mai frumoasă femeie din lume”, în cadrul concursului Miss Universe. Spre deosebire de alte câștigătoare care au dispărut din peisaj, Olivia Culpo a rămas în prin-planul showbizului internațional – este un model de succes, o fashionistă și o influenceriță apreciată.

În vârstă de 31 de ani, Olivia Culpo este invitată de onoare la show-rile de modă din cadrul Fashion Week-urilor mondiale, iar marile branduri și-o doresc cu ardoare în campaniile lor.

Cea mai recentă colecție de costume de baie a vedetei face deja senzație pe internet. Nici nu se putea altfel în condițiile în care însăși Olivia promovează costumele. Modelul și-a etalat silueta perfectă la plajă, spre încântarea fanilor ei.

“Doamnă! Tot ce avem nevoie este să ne dai dieta ta și programul de fitness. Doar așa pot să încap în costumele tale de baie. Ajută-ne!”, a comentat o fană pe Instagram.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!