Așa arată un IMBECIL PSD! A luat notă de trecere la titularizare doar după ce s-a înscris în Partid! Acum e ministru!

Așa arată un IMBECIL PSD! A luat notă de trecere la titularizare doar după ce s-a înscris în Partid! Acum e ministru!

Așa arată un IMBECIL PSD! A luat notă de trecere la titularizare doar după ce s-a înscris în Partid! Acum e ministru! Vorbim despre Constantin Bogdan Matei, actualul ocupant al portofoliului de la Tineret şi Sport. Este senator PSD de Vâlcea şi profesor de sport care se poate lăuda că a reuşit să devină titular abia după şase ani de încercări și numai după ce s-a înscris în PARTID!

Cristian Bogdan Matei a fost fotbalist la o echipă de liga a treia. Din 2005, după absolvirea facultăţii ajunge la catedră, profesor de sport. Doar că titularizarea a fost o luptă grea. La prima încercare în 2006 a luat 2,75, un an mai tărziu 5,25 şi a reuşit nota de trecere abia în 2012, la un an după ce s-a înscris în PSD, dezvăluie  Digi24.ro .

În 2011 se înscrie în PSD, în 2013 ajunge director de şcoală, apoi inspector şcolar în 2016, când intra şi pe listele PSD pentru Senat, pe prima poziţie.

În activitatea parlamentară nu s-a distins prea mult, are doar nouă luări de cuvănt în plenul Senatului în doi ani.

Cristian Bogdan Matei a înlocuit-o la ministerului sportului pe Ioana Bran, o absolventă de ISE şi fiica a unui afacerist din Satu Mare, care a avut puţine apariţii publice în cele 10 luni de mandat.

Matei a devenit „celebru” când a picat în capcana unui reporter care l-a întrebat dacă va vota Codul lui Hammurabi, un ansablu de legi antice.

Întrebat de un reporter de la Antena 1 dacă va vota pachetul de legi al lui Hammurabi, Bogdan Matei a declarat: „Aşa cum am spus, suntem la început. Daţi-ne răgaz să ne acomodăm, daţi-ne răgaz să studiem”, a fost replica noului ministru, potrivit Adevărul.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...