Așa o fi?/Câte porcării ordinare mai ascund politicienii români?

Așa o fi?/Câte porcării ordinare mai ascund politicienii români?

"Iar dacă ministrul Aurescu chiar vrea să fie transparent, ar fi minunat să aflăm și de ce el însuși a blocat, cât a fost consilierul lui Klaus Iohannis, primirea la Cotroceni a Maiei Sandu", a scris profesorul Preda.

"Într-un comunicat, MAE arată ce nedrepte sunt acuzațiile cum că n-ar fi sprijinit-o pe Maia Sandu, așa că enumeră ajutoarele din ultima vreme trimise la Chișinău.

Eu zic că, pentru a da posibilitatea publicului să judece în mod serios, drept ar fi să publice MAE și cum l-a ajutat pe oligarhul Plahotniuc. Date despre sumele cheltuite ar fi foarte apreciate.

Iar dacă ministrul Aurescu chiar vrea să fie transparent, ar fi minunat să aflăm și de ce el însuși a blocat, cât a fost consilierul lui Klaus Iohannis, primirea la Cotroceni a Maiei Sandu în vremea când aceasta era lidera opoziției și era ajutată în toate capitalele europene interesate de Moldova, mai puțin la București.", a scris Preda pe Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”