Așa o fi?

Așa o fi?

Reprizele de libertate ale fostului miliardar al regimului portocaliu continuă să atârne de ”firele de ață” pe care acesta este nevoit să le furnizeze DNA, pentru ca procurorii anticorupție să urzească noi și noi dosare. Și chiar dacă a trecut destulă vreme de când până și Structura Centrală a Direcției Naționale Anticorupție a ajuns să lucreze mai mult pe datorie, ”marile dosare” care zac prin sertare nici măcar nefiind șterse de praful așternut peste ele, Dorin Cocoș tot nu renunță la visul său de a se ”reabilita definitiv”.

Ce a fost și ce a ajuns…
Ce-i drept, o face în stilul său, chiar dacă astfel a ajuns să îi agaseze până și pe ”ofițerii de legătură” de Poliție judiciară. Surse din rândurile acestora susținând că fostul soț al Elenei Udrea ar fi ajuns recent la denunțul cu numărul 100! Fără a ajunge însă la ”next level” insistent solicitat în ultima vreme, cel al confirmării acuzelor fostei sale soții cu privire la mita dată generalului Florian Coldea. Denunț care le-ar veni mănușă capilor de servicii îngrijorați de revenirea spectaculoasă a fostei eminențe cenușii a sistemului, cel puțin în domeniul afacerilor…

”Contractele morții” de pe Calea 13 Septembrie

În schimb, există informații că insistența cu care Dorin Cocoș oferă amănunte concrete cu privire la ”contractele morții” cu spitalele bucureștene, semnate în Cabinetul de pe Calea 13 Septembrie, nr. 226, bloc V – 54, sector 5, acolo unde Victor Ponta își câștiga pâinea înainte de a fi detașat la Palatul Victoria s-ar putea să fie fructificate într-un târziu… Mai ales că ”implozia” PRO România, venită concomitent cu trimiterea în exil a nașului George Maior tocmai în Iordania asigură un ”culoar” favorabil procurorilor care de mult erau ”cu geana” pe Victor Ponta.

Ponta și-a câștigat pâinea de la Elena Udrea pe 13 Septembrie

Și care acum ar putea simți ”gustul sângelui”, umblând la denunțurile lui Cocoș cu privire la ”cotizațiile” asigurate de firmele acestuia către fostul premier. Fără a fi măcar vorba de litigii cu alte societăți sau de contracte comerciale cu terți. Victor Ponta fiind plătit de Cocoș doar pentru actele legalizate ”în familie”, strict între firme controlate de miliardarul portocaliu. Cum ar fi S.C. Telemedica SA, SC Euro Hotels Internațional CO SRL, SC Centrul de Diagnostic Clinic Internațional SRL, Centrul de Asistență Medicală SA, Centrul de Expertiză a Forței de Muncă SA, Medcomplex SRL, Odelga Operator SA sau Teleradiodiagnostic SRL, ca să dăm doar câteva exemple…

SURSA: National.ro /Cătălin Tache


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”