Așa o fi?

Așa o fi?

Paranoia în rândurile serviciilor secrete românești a ajuns la asemenea cote halucinante încât ședințele Consiliului Superior de Apărare a Țării au fost înlocuite cu ”șprițurile” dintr-un colț chiar uitat de lume… Și perfect izolat informativ… În satul Deagu, comuna Recea, Județul Argeș. Acolo unde, în spatele acestei veritabile ”Înalte Porți” de la numărul 120 se fac și se desfac toate combinațiile sistemului! Și se numesc cei mai importanți oameni cu funcții vitale în sistemul de siguranță al statului public! Sau, din contră, chiar dacă nu se paradesc destine ca la Ploiești, se decid pensionări ”de onoare”printre indezirabili…

Acum, trebuie precizat de la bun început că vorbim de acea parte a sistemului rămasă pradă ”bătrânilor combinatori” care, indiferent de mirosul politic specific sau de structura în care activează, se feresc ca de tămâie de una și aceeași structură contrainformativă. Una considerată ”incontrolabilă”, mai ales din momentul în care ”lupii tineri” care au preluat butoanele operative au refuzat ”oferta de nerefuzat” de a participa la aceste ”informale băiețești”. Iar panica printre rămășițele vechiului sistem este atât de mare, încât ”Sufrageria lui Oprea”, ”Champions” din Marriott sau ”barul deschis” de la K2 – ME au fost mutate în spatele acestor porți. Porți care dovedesc că, totuși, în România zilelor noastre mai există încă ofițeri de contrainformații loiali doar statului căruia i-a depus jurământul militar!

Generalul Oprișor, în spatele CSAT și a ”fuziunii” Cîțu – Iohannis

Și că, în ciuda măsurilor de protecție absolut isterice luate de structurile SDI și SSI din cadrul Serviciului de Protecție și Pază, la ordinul expres al generalului Lucian Pahonțu, iată că s-a reușit totuși documentarea celui mai ascuns secret al Regimului Iohannis!

Ioana e cu ”plicurile galbene”!

” Iar cum C9 – Corpul unde își au birourile consilierii prezidențiali – are deja ochi, gură și urechi, vom dezvălui astfel cele mai ascunse secrete ale oamenilor președintelui” era avertismentul cu care încheiam ”lovitura” din 22 septembrie, ” SPP-ista lui Iohannis, nora șefului STS”. Și în care dezvăluiam că Ioana Vasilca, nimeni alta decât soția băiatului generalului Ionel Sorinel Vasilca, fost șef plin și actual prim-adjunct al directorului Serviciului de Telecomunicații Speciale este ofițer acoperit al SDI. Structura de protecție internă condusă de Alin Chirilă și care cuprinde și cam ilegala unitate de filaj intern U.M. 0163 I. Iar ca ofițer SDI, Ioana Vasilca a avut drept obiectiv tocmai ”documentarea informativă” a Palatul Cotroceni, astfel că în tot acest timp a stat cu ochii chiar pe președintele Klaus Iohannis și consilierii acestuia din cadrul Administrației Prezidențiale.

Pahonțu ”îmbătrânește urât” la SPP…

Însă spre deosebire de alte neveste din Serviciul lui Pahonțu – că doar asta este SPP-ul din 2005 încoace! -care fac umbră pământului pe lefuri pe care adevărații SPP-iști care bagă sute de ore suplimentare neplătite nici măcar nu le visează, Ioana Vasilca a reușit! Nu doar să fie avansată la Secțiunea Comandă a SDI, dar și să fie ofițerul desemnat cu celebrele ”plicuri galbene”. Răspunzând de ”informarea” – inițiații sistemului ar zice de ”avertizarea” – beneficiarilor legali ai acestor rapoarte informative, pe care înalții demnitari ai statului român au dreptul să le citească doar în prezența ofițerului SPP și să le predea înapoi imediat!

Nu e C4, e domeniul din Recea!

”Iată însă că în ciuda eforturilor SDI, C9 a cedat informativ! Și o să doară! Rău de tot! Mai ales atunci când se va afla că SPP-ul lui Pahonțu a permis flancarea președintelui Klaus Iohannis de acoperiți ai altor servicii secrete” avertizam tot în urmă cu doar câteva zile. Atunci când am declanșat o frenetică operațiune contrainformativă a SSI-ului atât la birourile nr 10 și 10 bis din blocul C9, dar mai ales în C4! Acolo unde își ține audiențele secrete eminența cenușie a întregii Administrații Prezidențiale, consilierul pe probleme de securitate națională, generalul Ion Oprișor! ”Ghinion” însă, vorba președintelui… Pentru că încercările disperate de securizare a C4 din aceste zile nu doar că au fost tardive, dar și total inutile! Pentru că șocante nu sunt atât întâlnirile de la C4 din Cotroceni, cât cele de pe Domeniul Oprișor din satul Deagu nr. 120, comuna Recea, județul Argeș!

Aici a ”pupat ghiulul” și Gheorghiță!

”Vaccinarea face minuni : Colonelul Gheorghiță, general la rapel” titram ”lovitura” din 16 septembrie. Și, da, astăzi avem și confirmarea că Ministerul Apărării Naționale a trimis deja la Cotroceni, spre avizarea de către structura condusă de generalul Ion Oprișor, a propunerii de avansare în gradul de general al doctorului Valeriu Gheorghiță. Însă doar sprijinul nașului Ciucă nu ar fi fost suficient pentru stabilirea unui astfel de record absolut în sistem. Și nici cel al generalului Pahonțu, cu toate că și acesta a pus umărul la cariera ”noii speranțe” iohanniste din sistem. Fără a vorbi aici musai de aducerea Cristinei, soția lui Valeriu Gheorghiță, drept medic fizioterapeut la Centrul Medical al SPP… Însă totul a fost posibil, de la numirea drept coordonator al campaniei naționale de vaccinare a necunoscutului pe atunci doctor Gheorghiță de la Spitalul Militar Central și până la avansarea sa la gradul de general, în ciuda eșecului vădit al operațiunii anti – COVID, doar pentru că acesta a ”pupat ghilul” tot aici! În spatele acestor porți și a gardului care delimitează Domeniul Oprișor! Din satul Deagu… Comuna Recea … Comună în care și-a petrecut o parte a copilăriei și Valeriu Gheorghiță, deși primii ani acesta și i-a petrecut în comuna argeșeană Izvoru. La fel cum, tot în spatele Înaltei Porți de la Deagu s-au stabilit și numirile în posturi de zilele viitoare. Dar atât pentru astăzi… SURSA: National.ro /Cătălin Tache


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă