Așa o fi?

Așa o fi?

UM 02605 București! Cel mai ”murdar secret” din toate serviciile românești! Unitatea Militară care a preluat de facto conducerea statului ticăloșit, după decaparea, fie ea și doar parțială, a ”băiatului rău” Florian Coldea. Cel care a fost înlocuit de ”pâinea lui Dumnezeu”, generalul Marian Sima! Cel în a cărui subordine directă activează ”acoperiții totali” de la Unitatea Militară 02605. Entitate din cadrul Direcției Contrainformații și Securitate Militară a Ministerului Apărării Naționale.

Generalul Marian Sima, omul americanilor
Ce este drept, strict oficial vorbind, DCiSM face parte din Direcția Generală de Informații a Armatei. Numai că adevăratul ”creier” este generalul Sima, ci în niciun caz superiorul său ierarhic, generalul Marian Hăpău. Iar influența generalului Sima se bazează în primul rând pe faptul că șeful Contrainformațiilor Militare este omul de legătură al americanilor de la USSOCOM. Băieții lui Sima spâlându-le celor de la Comandamentul Forțelor pentru Operații Speciale a US Army cam toate ”rufele murdare” din țările arabe sau Ucraina. Iar decorarea generalului Sima de către USSOCOM nu a făcut decât să timoreze și mai mult oricum firava ”concurență” din celelate servicii secrete românești. Însă adevărata forță a generalului Sima constă în propriile sale unități acoperite de HUMINT, filaj și Operațiuni Speciale. Acesta devenind, mai ales după ce Florian Coldea a început să facă pe nebunul la propriu, singura alternativă activă pentru potentații zilei de ”băiat bun la toate”. Politicieni și demnitari aflați la strâmtoare sau care vor să ceară o ”favoare personală”…
Cel cu șapcă și burtă e șeful DGIA, generalul Hăpău în misiune externă!
Chiar și atunci când se aflau la pușcărie, oamenii generalului Sima de la UM 02605 – DCiSM fiind singurii care s-au mai băgat pe ”Beciul Domnesc” sau Rahova… Ceea ce, mai ales în vremurile astea atât de tulburi, nu este deloc puțin lucru, să recunoaștem…

”Planul nebun” de la Oficiu…

Contrainformațiile militare s-au transformat într-un ”monstru” de la chiar decizia generalului Marian Hăpău, din anul 2014. Atunci când, la scurtă vreme după instalarea sa în fruntea Direcției Generale de Informații a Armatei prin susținerea logistică totală a lui Gabriel Oprea și Cătălin Ștefăniță Zisu, cei care vedeau în el doar un ”băiat ascultător”, Hăpău a înființat un nou Oficiu. Unul care a strâns astfel la un singur loc structurile specializate de filaj ale Direcției de Informații Militare (DIM) și Direcției de Contrainformații și Securitate Militară (DCiSM), cele două structuri distincte ale DGIA. În acest nou Oficiu acoperit găsindu-și locul nenumărați ofițeri de informații de la alte servicii secrete, mulți dintre ei activând chiar de pe vremea Securității ceaușiste, când spionau ambasadele occidentale, după cum vom dezvălui mai jos… Dar și soțiile sau amantele, după caz, a nenumărați politicieni, demnitari sau șefi din servicii! Și care s-au obligat astfel pe viață pentru aceste sinecuri primite pentru a avea liniște în familii.

Niciun ministru al Apărării nu a mișcat în fața lui Sima

Cel mai recent exemplu fiind chiar cel al actualului ministru al Apărării, Cristina Ciucă fiind și ea adusă din civilie și făcută subofițer. După care, în doar câteva ore și după o halucinantă trecere în rezervă și rechemare ”sub arme” petrecută în aceeași zi, numită ofițer superior la DCiSM! Oficiu care s-a transformat însă într-o adevărată ”fabrică de acoperiți”, sute de oameni devenind cu acte ofițeri acoperiți ai DCiSM! Fără a avea însă nici cea mai mică treabă cu munca de contrainformații militare… Ceea ce și explică de ce colcăie spionii străini prin România! Ci doar posturi din care puteau servi doar ca ”sifoane” sau agenți de influență pentru ”planul nebun” de a transforma U.M. 02605 într-un serviciu secret mai temut decât SRI-ul și SIE la un loc! Ceea ce, iată că în mare măsură s-a și realizat, mai ales că ”sperietoarea” USSOCOM a funcționat impecabil în toți acești ani. În care la vârful celorlalte servicii secrete s-a știut foarte bine că generalul Sima a confiscat practic pe persoană fizică parteneriatul strategic dintre DCiSM și Operațiile Speciale din cadrul Informațiilor Militare americane. Și uite cum, dacă la înființarea sa rolul Oficiului secret de filaj din cadrul DCiSM era doar asigurarea protecției informative și sprijinirea organizării UNPR, Gabi Oprea a ajuns și el să fie ”executat” tocmai de ”sistemul ticăloșit” pe care îl crease, aidoma lui Traian Băsescu…

DCiSM plătește orice, oricât și oriunde…

Iar influența DCiSM a crescut odată cu depășirea oricărui prag din fișa postului U.M. 02605! Unitate Militară care a ajuns să aibă acces până și la camerele video de supraveghere ale unor structuri administrative, precum Sectoare întregi din Capitală! Astfel că, dacă anchetatorii de la Poliția Rutieră, BCCO sau Anti Drog ar fi vrut să verifice aceste camere stradale, atunci ar fi trebuit să recurgă la ”bunăvoința” băieților lui Sima!

Dacă ar ști FOS pe ce se duc banii anti – GRU…

Ăia de stau cu degețelele ridicate când își beau cafeaua la filaj, uite că știu și alții de ce! Aceiași care, cu tupeul obraznic caracteristic misiunilor de filaj transmformate mai mult în unele de presiune fățișă exercitată asupra familiilor ”obiectivelor” vizate prin mandate obținute cu sprijinul unor procurori militari racolați în Afganistan au vrut să smulgă din priză computerele judecătorilor de la Curtea Militară de Apel și să plece cu ele! Ofițerii în civil ai DCiSM dând buzna exact în birourile celor trei magistrați militari ”vinovați” că au continuat anchetarea generalului Gherghe, în ciuda amenințărilor primite de a nu mai investiga deturnarea fondurilor operative ale DGIA! Fonduri din care erau plătite comisioanele ”șobolanilor” aflați în vizite oficiale peste hotare, cum era denumit chiar unul dintre miniștrii Apărării de aghiotanții săi puși la dispoziție de generalul Sima. Și peste care nu se băgau nici măcar SPP-iștii lui Pahonțu! Cardul operativ al DCiSM devenind astfel moneda de schimb pentru tăcerea tuturor politicienilor care s-au perindat pe la conducerea MApN și mai ales a Departamentului pentru Armamente.

Cel transformat și el, la fel ca fondul operativ, în ”pușculița” de sute de milioane de euro a DCiSM, prin încasarea comisioanelor secrete aferente tuturor contractelor cu încredințare directă pentru înzestrarea Armatei Române. Astfel că politicienii care nu au întrebat cum de își pot lua prietenii și amantele în SUA și cine plătește chefurile și cadourile pentru toți aceștia nu i-au mai putut refuza apoi nici ei pe generalii DCiSM care le-au cerut câte o ”favoare”… Astfel că toată lumea a răsuflat ușurată atunci când generalul Iulian ”Cristi” Gherghe a fost identificat, printr-o decizie judecătorească, drept singurul vinovat pentru deturnarea fondurilor operative. Drept urmare, ”imperiul” generalului Sima nu doar că pare a fi rămas neatins de cel mai mare scandal de corupție din serviciile secrete românești, dar el se extinde pe zi ce trece.

Cine a pus mâna pe Burete!

Șampania fiind deschisă cu adevărat de-abia pe 5 mai. Atunci când, după arestarea generalului Gherghe, Klaus Iohannis a semnat decretul privind trecerea în rezervă, începând cu 10 mai 2021 și acordarea gradului de general de brigadă cu o stea locțiitorului pentru Operații al șefului Direcției de Contrainformații și Securitate Militară, Cornel Burete! Cel căruia astăzi îi putem dezvălui o primă parte a fișei sale contrainformative… Fiind vorba de omul pe care Gabriel Oprea, nemaivând la un moment dat încredere oarbă în generalul Hăpău, l-a detașat de la SRI la DCiSM, pentru a dubla organigrama generalului Sima.

Coldea și Maior, ”mici copii” pe lângă generalii DCiSM

Astfel că Burete a fost pus în fruntea temutei Direcții de Filaj a Contrainformațiilor Militare, cu recomandarea expresă că ” este un militar cu experiență relevantă în domeniu, anterior acesta desfășurându-și activitatea în Ministerul de Interne, în cadrul Departamentului Securității Statului, activând în cadrul Direcției de filaj cu atribuții în domeniul supravegherii ambasadelor occidentale”. Iar acum Sima a scăpat și de Burete, cum a făcut și cu Oprea. Însă cel mai negru coșmar al șefului DCiSM s-ar adeveri dacă, ghinion, ”cine nu trebuie” ar fi pus mâna pe Burete! Ștergând astfel toate fake-rapoartele prezentate americanilor despre cum ”dă-i și luptă” DCiSM-ul cu GRU de atâția ani! Și pe atâția dolari americani! Pe când adevărul îl știe mult mai bine generalul Bălan, cel pe care Sima de aia îl și urăște de moarte! Așa că GAME ON! Jocul de-abia începe! SURSA: National.ro /Cătălin Tache


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa