Așa o fi?

Așa o fi?

”Intrare: vineri, 6 mai. Ieșire: duminică, 8 mai. Centrul de Pregătire al SRI – Grădiștea”. Aceasta este laconica invitație transmisă pe grupurile interne de WhatsApp, Telegram și Signal către zeci de ofițeri superiori ai serviciului secret al… Ministerului Afacerilor Interne! Și la care au răspuns deja toți cei invitați, în frunte cu chiar fostul șef al DIPI, chestorul Gelu Oltean!

După ”ritualul mafiot” de la sediul IGPFR și ”orgiile” din ”Bârlog” au schimbat locația…

Prezența insolită a acestuia, după arestarea sa în Dosarul ”Ayahuasca” fiind intens folosită pentru mobilizarea ”vechii gărzi” din ”Doi ș’un sfert”, de către unul dintre principalii amfitrioni a ceea ce se vrea a fi cea mai tare ”băiețească” din ultimii ani. Fostul director al DIPI, Dorin Popa promițând o ”paranghelie” mai ceva ca în ”Bârlogul” unde a fost prins că, alături de alți oameni de încredere ai chestorului Gelu Oltean, făcea ”contra-filaj” la filajul ofițerilor Direcției Naționale Anticorupție. Sau ca la etajul 6 al sediul Poliției de Frontieră de pe Răzoare, ”popota” unde aveau loc ”orgiile bahice” ale ”Găștii nebune” din servicii… Ce este drept, doar până ce am publicat șocantele fotografii cu ”ritualul mafiot” în care, căzut în genunchi în fața chestorilor Gelu Oltean și Ioan Buda, șeful Corupului de Control al IPFR implora iertare!

Avem lista!

Acum, drept vorbind, nu există instituție de forță sau structură informativă care să nu fi fost atinsă de ”blestemul rezerviștilor”. Astfel că și foștii șefi ai serviciului secret al Ministerului Afacerilor Interne au tot dreptul să se vadă la un șpriț și să mai depene amintiri. Numai că, în cazul întâlnirii prelungite din acest weekend, lucrurile stau puțin diferit. În primul rând pentru că, la ce pensii speciale au, absolut fiecare din cei care au confirmat prezența putea scoate din buzunar câteva sute de lei, pentru a închiria și a se simți bine într-un hotel privat.

După cum lista invitaților care au confirmat prezența ridică la rândul său alte serioase semne de întrebare. Unele pe care și le-ar pune imediat toți inițiații sistemului, dacă am publica astăzi lista intrată în posesia noastră. Pentru că sunt parcă prea multe nume grele de ofițeri superiori de informații, foști și actuali, adunați laolaltă cu sponsorii, informatorii și protejații lor! Cum însă unii dintre aceștia ar putea fructifica șansa astfel oferită astăzi și să găsească diverse pretexte pentru a nu se mai prezenta la ”intrarea de vineri”, mai păstrăm suspansul câteva zile. Nu de alta, dar printre cei care au acceptat invitația sunt și ofițeri de informații care poate nu au conștientizat vulnerabilitatea acestui ”șpriț porcesc” care se anunță la Grădiștea! Pentru că deja organizatorii ”subterani” au promis că vor muta toată băutura din ”Bârlog”, la baza militară de la Grădiștea! Astfel că există ”suspiciuni rezonabile” ca acest ”șpriț al secolului” să se transforme într-un adevărat ”puci” la adresa actualei conduceri a MAI. Mai ales că absolut niciunul dintre actualii conducători ai Ministerului Afacerilor Interne și ai structurilor subordonate nu a fost invitat și oficial la ”Băiețeasca de la Grădiștea”, cum ar fi fost poate colegial. În plus, nu trebuie uitat că evenimentul bahic organizat în mare secret, prin mesaje transmise strict prin intermediul aplicațiilor criptate va începe vineri după masă… După ce vor pleca toate celelalte cadre militare aflate în centru la pregătire… Astfel că, până duminică la prânz, U.M. 0445, cum este cunoscută baza de la Grădiștea tuturor celor care au trecut ”la perfecționare” pe aici – și nu sunt deloc puțini! –va fi transformată într-un adevărat ”Bârlog al lupilor”! Prietenii știu de ce!

Vine și Rareș?

Acum, normal că organizarea unui asemenea eveniment strict privat în cadrul unei ”baze de cazare” cu statut de unitate militară poate constitui destule ”indicii temeinice” pentru monitorizarea unei astfel de reuniuni.

Rareș Văduva în ce calitate o veni…?

Dar nici măcar nu este nevoie de luarea de măsuri suplimentare, din moment ce, vorbind de o unitate cu un astfel de statut oricum special, toată baza de la Grădiștea este împânzită de camere de filmat. Astfel că ai și putea crede că rezerviștii DIPI chiar sunt masochiști! Din moment ce, după ce am publicat fotografiile de la etajul șase al ”popotei” protejate informativ de la sediul IGPFR, se duc acum direct în ”gura lupului”, în baza unui serviciu secret rival! Sau, cine știe, poate la eveniment participă ”în dublă calitate” și Rareș Văduva, că doar și el a fost șef al DIPI…

Prea mulți ”epoleți” pe metru pătrat… Miroase a ”puci”!

Și atunci poate s-ar mai risipi din misterul organizării ”șprițului secolului” cu zeci de chestori și ofițeri superiori ai DIPI tocmai la… Baza SRI de la Grădiștea! Oricum ar fi însă, cei care aleg să se prezinte totuși la convocarea de vineri trebuie să se îmbrace frumos și să se comporte ireproșabil, ținând cont că vor fi ”live”. Ci nu doar ofițerii de contrainformații vor putea avea acces la ”planșele foto”, dar poate chiar și familiile lor! Așa că distracție plăcută și fiți generoși barem la bacșiș… Dacă tot ați fost atât de ”chietroși” încât să apelați la o bază din sistem, cu prețuri de popotă, în loc să vă duceți, ca ditamai chestorii ce sunteți, și voi la un hotel la munte…

Gelu Oltean… Ce era și ce a ajuns!

Chiar dacă vă împăunați că a primit și DIPI pe ”autogestiune”, de la ”frații mai mari” și sub ”steagul fals” al IGSU, un ”colț” din baza Centrului de pregătire. Și mare atenție și la genunchi, să nu mai cădeți cumva ”secerați” ca Miu de la Frontieră… Că pe urmă iar vă plângeți că v-au filat ”agenturili străini”… Că doar de aia nu v-ați mai strâns la Zaitoone, cum a vrut ”Geluțu”… SURSA: National.ro/Cătălin Tache


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /