ASA Târgu Mureș s-a despărțit de Petre Grigoraș, în urma înfrângerii cu CFR Cluj

ASA Târgu Mureș s-a despărțit de Petre Grigoraș, în urma înfrângerii cu CFR Cluj

Vicepreședintele Consiliului de Administrație al clubului de fotbal ASA Târgu Mureș, Claudiu Maior, a declarat luni, pentru AGERPRES, că echipa s-a despărțit de antrenorul Petre Grigoraș, în urma înfrângerii suferite duminică seara în fața lui CFR Cluj (0-1).

'De comun acord ne-am despărțit de antrenor, decizia fiind luată în Consiliul de Administrație al ASA Târgu Mureș cu 99% din voturi, un membru lipsind. Antrenor interimar va fi Fekete Carol (zis Karci), care este antrenorul cu portarii. Vom vedea care este evoluția echipei și în funcție de calificarea în play-off sau rămânerea în play-out vom lua o decizie în privința unui nou antrenor', a precizat Claudiu Maior.

Petre Grigoraș o antrena pe ASA de la sfârșitul lunii decembrie. El a devenit al 4-lea antrenor al ASA din acest sezon după Dan Petrescu, Vasile Miriuță și Cristiano Bergodi. Ca jucător, Petre Grigoraș a evoluat de-a lungul carierei la Aerostar Bacău, FCM Bacău, Steaua București, Farul Constanța, Dobrudzha Dobrich, Levski Sofia, Lokomotiv Plovdiv (toate 3 din Bulgaria) și Universitatea Cluj.

În calitate de tehnician, Grigoraș a debutat ca secund la Farul Constanța, în anul 1999, fiind apoi principal la aceeași formație (2000-2002). Au urmat apoi FC Onești (2002-2003), Petrolul Moinești (2003-2004), din nou Farul (2004-2005), Oțelul Galați (2005-2009 și 2013), Poli Iași (2009-2010), două mandate la Pandurii Tg. Jiu (2010-2013, 2014) și CFR Cluj (2013).

ASA Tg. Mureș este acum pe locul 7 în clasamentul Ligii I, la un punct de ocupanta poziției a 6-a, CSMS Iași.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

2 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

3 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

4 „Am depresie și anxietate severă. Am fost violată de patru ori!”

5 „A vrut să mă interneze la nebuni! La copii nu renunț niciodată!”