Asasinul din Dallas avea ''alte proiecte devastatoare'', potrivit șefului poliției locale

Asasinul din Dallas avea ''alte proiecte devastatoare'', potrivit șefului poliției locale

Autorul masacrului din Dallas planificase să omoare polițiști chiar înainte de uciderea a doi afroamericani cu focuri de armă de către forțele de ordine în alte două state americane și avea ''alte proiecte devastatoare'', a dezvăluit duminică șeful poliției locale, David Brown, citat de AFP.

Micah Johnson, un fost soldat în vârstă de 25 de ani care a ucis joi în Dallas cinci polițiști și a rănit alți șapte, ''avea alte proiecte'', ținând cont de arsenalul de război găsit acasă la el, a afirmat Brown la CNN.

Poliția a găsit la domiciliul său din Mesquite, la periferia Dallasului, materiale pentru producerea de dispozitive explozive, puști, muniții și un carnet cu tactici de luptă.

''Suspectul exersase detonarea de explozibili și materialele erau suficient de importante pentru a avea efecte devastatoare în oraș și în regiunea de nord a Texasului'', a precizat Brown.

Johnson își planificase masacrul chiar înainte de moartea a doi afroamericani, uciși de gloanțe în Louisiana, marți, și în Minnesota, miercuri, potrivit șefului poliției. Cazurile, apărute în înregistrări video, au șocat profund America.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență