Asasinul din Dallas avea ''alte proiecte devastatoare'', potrivit șefului poliției locale

Asasinul din Dallas avea ''alte proiecte devastatoare'', potrivit șefului poliției locale

Autorul masacrului din Dallas planificase să omoare polițiști chiar înainte de uciderea a doi afroamericani cu focuri de armă de către forțele de ordine în alte două state americane și avea ''alte proiecte devastatoare'', a dezvăluit duminică șeful poliției locale, David Brown, citat de AFP.

Micah Johnson, un fost soldat în vârstă de 25 de ani care a ucis joi în Dallas cinci polițiști și a rănit alți șapte, ''avea alte proiecte'', ținând cont de arsenalul de război găsit acasă la el, a afirmat Brown la CNN.

Poliția a găsit la domiciliul său din Mesquite, la periferia Dallasului, materiale pentru producerea de dispozitive explozive, puști, muniții și un carnet cu tactici de luptă.

''Suspectul exersase detonarea de explozibili și materialele erau suficient de importante pentru a avea efecte devastatoare în oraș și în regiunea de nord a Texasului'', a precizat Brown.

Johnson își planificase masacrul chiar înainte de moartea a doi afroamericani, uciși de gloanțe în Louisiana, marți, și în Minnesota, miercuri, potrivit șefului poliției. Cazurile, apărute în înregistrări video, au șocat profund America.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

2 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

3 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

4 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

5 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident