Asta, care rupea canapelele pe la PNL, propusă pentru Hidroelectrica!!! Cică Dragnea o „inspecta” noaptea, prin vilele de protocol ale Guvernului

Asta, care rupea canapelele pe la PNL, propusă pentru Hidroelectrica!!! Cică Dragnea o „inspecta” noaptea, prin vilele de protocol ale Guvernului

Una, care rupea canapelele pe la PNL, propusă pentru Hidroelectrica! Cică Dragnea o „inspecta” noaptea, prin vilele de protocol ale Guvernului! Mai mult, Dragnea s-a cerut la România TV pentru a-i apăra reputația... Ministrul energiei Toma Petcu a transmis vineri catre Hidroelectrica o lista cu sase propuneri pentru functiile de membri provizorii in Consiliul de Supraveghere al companiei. Unele propuneri ale Ministerului Energiei sunt neobisnuite: un fost operator de productie grafica, actual consilier la Secretariatul General al Guvernului (SGG), o fosta prezentatoare TV si controversata Andreea Lambru, secretar general adjunct al Guvernului. Pe lista se mai afla si vicepresedintele Oficiului National pentru Jocuri de Noroc. Acestia se vor afla la conducerea uneia dintre cele mai valoroase companii din Romania, scrie  HotNews.ro .

Ioana-Andreea Lambru (32 ani), absolventa a Universitatii Romano-Americana, Relatii Internationale Financiar Bancare. In ianuarie, premierul Sorin Grindeanu a numit-o secretar general adjunct al Guvernului, post pe care l-a mai detinut in perioada noiembrie 2012-iulie 2014. In perioada 2009-2011 a fost sefa de cabinet a lui Radu Stroe, care ocupa pe atunci functia de secretar general al PNL. In mai 2011, Lambru a fost desemnata secretar general adjunct al PNL. Acum este membru ALDE. In noiembrie 2012, a fost numita secretar general adjunct, post din care a fost eliberata din functie in iulie 2014, prin decizie a premierului Victor Ponta. In noiembrie 2012 a fost implicata intr-un scandal sexual cu un membru PNL.

BZI.ro /13 noiembrie 2012: Noul secretar general adjunct de la Guvern, Andreea Lambru, a fost implicata intr-un scandal sexual in care apare si numele lui Crin Antonescu, potrivit Romania TV. Unul dintre fostii lideri PNL, Mihai Balasescu, ar fi facut sex in biroul lui Antonescu. Protagonista: Andreea Lambru, sustinea presa centrala in 2010.

Numele Ioana Andreea Lambru, cea care l-a inlocuit astazi pe Dan Mihalache la SGG, este legat, potrivit unor surse citate de Romania TV, de mai multe nume de barbati influenti din PNL.

Primul si cel care a si promovat-o in PNL: Mihai Balasescu, avocat si membru PNL Sector 1. Acesta este protagonistul unei inregistrari telefonice aparute in presa, in care vorbeste cu o alta femeie din PNL chiar despre Andreea Lambru. Din aceasta convorbire telefonica rezulta ca Balasescu si Andreea Lambru ar fi avut o aventura destul de nepotrivita chiar in biroul presedintelui PNL, Crin Antonescu. Dupa scandalul amoros, Balasescu a trebuit sa plece din partid.

De asemenea, se zvoneste ca Andreea Lambru ar fi avut o relatie, pe vremea cand era cu Mihai Balasescu, si cu un lider PNL de la Targu Jiu.

Numele Andreei Lambru este legat si de Radu Stroe, cel care i-a fost sef si a promovat-o in functia de secretar general adjunct al PNL. Si atunci a izbucnit un scandal pentru ca promovarea Andreei Lambru in aceasta functie a nemultimut voci din PNL.

Inainte de a fi numita la Guvern, Andreea Lambru a fost director de cabinet la Secretariatului General al PNL si este cunoscuta ca una dintre "protejatele" lui Radu Stroe.

DCNews.ro/ 14 noiembrie 2012/Dragnea îi ia apărarea Andreei Lambru

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, îi ia apărarea noului secretar general adjunct al Guvernului, Andreea Lambru. 

Acesta a declarat marţi seara, la România TV, că este o eroare "crucificarea" mediatică a unui tânăr, Andreea Lambru, numită la 27 de ani secretar general adjunct al Guvernului, doar datorită tinereţii sale, scrie rtv.net.

Dragnea a intervenit telefonic în cadrul emisiunii "Ultima Oră", în care se discuta desre numirea lui Lambru în cadrul SGG. "Nu înţeleg de ce este un asemenea jihad pe un tânăr de 27 de ani. Eu o cunosc pe fata asta de doi ani, de când am făcut USL-ul şi este foarte bună pe organizare. Este o fată în care cred foarte mult", a declarat Liviu Dragnea.

Acesta s-a arătat nemulţumit de speculaţiile din presă legate de numele lui Lambru. "Ca să distrugem un copil, un tânăr de 27 de ani cu tot felul de canapele... De unde până unde?", s-a întrebat pesedistul.

El a ridicat obiecţii asupra modului în care numirea lui Lambru a fost reflectată în mass-media. "Eu vorbesc de un tânăr crucificat la televizor şi cred că este o greşeală. Am intervenit pentru că se pune problema despre o tânără într-un mod incorect", a mai spus Dragnea.

Potrivit România TV, Andreea Lambru ar fi avut relaţii cu mai multe persoane influente din PNL. Unul dintre foştii lideri PNL, Mihai Bălăşescu, ar fi făcut sex în biroul lui Crin Antonescu. Protagonista: Andreea Lambru, susţinea presa centrală în 2010. PNL neagă informaţiile apărute în presă în legătură cu Andreea Lambru.

       






Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...