Asta da femeie! Și mai e și ucraineancă...

Asta da femeie! Și mai e și ucraineancă...

„Actriță, model și mama unui băiețel frumos!”, așa se descrie Olga Kurylenko pe Instagram, acolo unde are peste 777.000 de fani. Pentru actrița care a împlinit recent 43 de ani, timpul pare să fi stat în loc. Fosta “fată Bond” impresionează cu frumusețea ei naturală și silueta fără cusur, scrie protv.ro .

Olga Kurylenko este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood și ani la rând a fost nelipsită din topurile celor mai sexy femei din lume. Actrița născută în Ucraina a crescut în sărăcie, însă viața ei s-a schimbat radical după o vizită la Moscova.

Olga avea doar 13 ani când un agent a descoperit-o și i-a propus să fie model. La 17 ani s-a mutat la Paris și a apărut pe coperțile revistelor Vogue, Elle, Madame Figaro sau Marie Claire.

Ucraineanca a devenit rapid imaginea Lejaby lingerie și a apărut în catalogul Victoria’s Secret, apoi a defilat pe catwalk pentru Roberto Cavalli și Kenzo. În 2007, Olga a dat lovitura la Hollywood, după ce a fost cooptată în filmul Hitman, alături de Timothy Olyphant și Robert Knepper. Un an mai târziu a făcut furori în rolul fetei Bond în Quantum of Solace. Olga Kurylenko a fost prima “fată Bond” dintr-un stat post-sovietic.

Anii au trecut, iar Olga continuă să impresioneze pe covorul roșu, dar și pe conturile de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu noutățile din viața ei. Actrița își promovează cel mai recent film High Heat, în care joacă alături de Don Johnson. Filmul va avea premiera în 16 decembrie în SUA.

Cele mai recente imagini postate de Olga pe Instragram au fost intens comentate de fani. Actrița s-a pozat pe treptele unei vile într-o ținută super sexy. Olga apare într-o rochie mini, cu un decolteu abisal și o pereche de cizme lungi cu toc.

“O zeiță printre muritori!”, “Ești minunată!”, “Ești cea mai frumoasă fată din lume, Olga!”, “La mulți ani, Olga! Frumusețe impecabilă!”, “Uluitoare! Ne-ai tăiat răsuflarea!”, “O frumusețe legendară!”, “Ești fata visurilor mele!”, “Cum poți fi atât de frumoasă?”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de admiratorii Olgăi.

Olga are un fiu, pe nume Alexander Max Horatio (7 ani), din relația cu Max Benitz. Actrița a fost căsătorită de două ori: cu Damian Gabrielle (2006-2007) și cu Cedric Van Mol (2000-2004).

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ Instagram


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...