Asta este soluția! Unica!

Asta este soluția! Unica!

Reportaje-Live : SINGURA SOLUTIE PENTRU O TARA IN METASTAZA ESTE DELETE & RESET

Din pacate Romania este un stat esuat. M-am tot ferit sa fac afirmatii atat de transante insa este timpul sa nu ne mai ascundem dupa deget. Nu putem construi nimic daca nu acceptam realitatea asa cum este ea.

Institutiile fundamentale ale statului au esuat lamentabil in rolul lor iar Romania este un stat capturat de infractori si tradatori de tara. Nu exista institutie neatinsa. Romania are cea mai mare rata de analfabetism si abandon scolar din Europa, se moare in spitale din lipsa de medicamente, a explodat infractionalitatea, coruptia a scapat de sub control, parlamentul este un cuib de infractori si tradatori de tara. Suntem un stat in disolutie, in prabusire demografica incapabil sa se autoguverneze ai din care cetatenii pleaca in masa.

Nimeni nu recunoaste oficial dar romanii stiu deja ca statul a esuat. De aceea isi fac spitale de oncologie pediatrica singuri, cumpara medicamente singuri, isi fac drumuri singuri, cauta solutii alternative la invatamantul de stat si in curand isi vor face dreptate singuri.

Intr-un stat sufocat de coruptie, cu institutii putrede care colcaie de coruptie, de incompetenta, de nepotisme si sinecuri, romanii nu mai cred in nimic. Fiecare se salveaza individual.

Un val de indignare strabate Romania acum dupa tragedia de la Caracal. Ceea ce nu realizati, fierti ca broasca la foc mic, este ca zilnic sute de microdrame asemanatoare se intampla in toata tara dar nu aflam niciodata de ele. Toata tara asta este o drama si o rana deschisa.

Sunt multi oameni foarte destepti care citesc pagina aceasta si imi scriu sa dau speranta. Stiu ca multi asteptati ceva pozitiv, ceva bun dar nu exista ceva bun. Avem taria sa privim lucrurile asa cum sunt? Suntem capabili noi ca societate sa admitem ca totul e praf si pulbere si ca trebuie reconstruit de la zero?

SOLUTIA DELETE & RESET

Din punctul meu de vedere exista o singura solutie. DELETE & RESET. Cand o casa are probleme de structura majore nu o tot carpesti. O demolezi si o refaci. Cand preiau in business echipe complet disfunctionale sau cu probleme de integritate, prefer sa concediez pe toata lumea si sa o iau de la zero. Asa se face de cand lumea.

Trebuie sa fim constienti ca oricine vine la putere, oricat de bine-intentionat si destept ar fi, nu va putea schimba lucrurile pentru ca va intampina o rezistenta extraordinara. Legile nu vor fi de partea lui si nu vor ceda usor institutiile capusate cu toate sinecurile, nepotismele si incompetentii cu doctorate plagiate. Va fi greu sa dai afara zeci de mii de lichele si corupti, sa alegi graul de neghina facand slalom printre legi. Timp nu exista. Romania nu mai are timp.

De aceea toate institutiile pe rand trebuie inchise, concediati toti angajatii si reangajati transparent, pe baza de concurs doar oamenii competenti si integri. Tot acest proces trebuie sa se faca profesionist, auditat de specialisti si firme internationale de renume. Nu exista alta solutie sa scapam de nenorocitii care au distrus tara asta si sa redam increderea populatiei in institutiile statului. Trebuie desfiintate toate agentiile inutile, cel putin 10 ministere, trebuie deafiintate toate primariile rurale si infiintata o singura administratie pentru 10 comune, trebuie desfiintate judetele mici si reorganizate regional, trebuie desfiintata jandarmeria, politia locala si creata o politie unica si profesionista.

Nu exista alta solutie. Sters totul, demolat totul, ii dam pe toti afara si reconstruim de la zero. DELETE & RESET ROMANIA.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…