Atac armat asupra unui autobuz soldat cu şapte răniţi, în Israel

Atac armat asupra unui autobuz soldat cu şapte răniţi, în Israel

Poliţia din Ierusalim a declarat că a fost anunţată cu privire la un atac asupra unui autobuz în apropierea Mormântului lui David. Poliţiştii au izolat zona şi îl caută pe suspect.

"Poliţia a fost anunţată cu privire la un atac asupra unui autobuz în apropierea Mormântului lui David... poliţiştii au izolat zona şi caută un suspect care a fugit", a spus poliţia.

Purtătorul de cuvânt al Magen David Adom (MDA), echivalentul Crucii Roşii din Israel, a declarat că sunt în total şapte răniţi, şase bărbaţi şi o femeie. Dintre aceştia, doi sunt în stare gravă.

"Sunt în total şapte răniţi, toţi conştienţi, o femeie şi şase bărbaţi, dintre care doi sunt în stare gravă, în atacul terorist comis în Oraşul Vechi din Ierusalim", a declarat Zaki Heller.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

4 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean

5 Imagini din satelit cu bombardiere capabile să transporte arme nucleare, mutate de Rusia la granița cu Finlanda