Atac ARMAT în Germania în apropiere de Frankfurt! Atacatorul a fost împușcat MORTAL!

Atac ARMAT în Germania în apropiere de Frankfurt! Atacatorul a fost împușcat MORTAL!

O persoana a deschis focul joi intr-un complex cinematografic din orasul german Viernheim, in apropiere de Frankfurt, informeaza presa germana citata de Reuters. F.A.Z. informeaza, citand surse din politie, ca s-au auzit 4 focuri de arma, si ca este putin probabil sa fie vorba despre o arma automata.

18:24 Politia confirma ca a fost vorba despre o luare de ostatici, atacatorul a fost omorat si nu sunt persoane ranite, scrie Reuters.

18:02 Atacatorul a fost omorat de politie, scrie presa locala citandu-l pe ministrul de Interne German.

17:50 Politia din Frankfurt a anuntat ca un echipaj al fortelor speciale a plecat de la Frankfurt la Viernheim cu un elicopter. Autoritatile spun ca pot deocamdata sa confirme sau sa infirme existenta victimelor, relateaza Frankfurter Rundschau.

Darmstaedter Echo scrie ca intre 20 si 50 de persoane au fost ranite.

Suddeutsche Zeitung relateaza ca un barbat mascat a intrat in cladire la inceputul dupa-amiezii. Barbatul ar fi tras un foc de avertisment in aer, moment in care zeci de persoane au parasit in fuga cinematograful. F.A.Z. scrie, citand martori oculari, ca au urmat alte focuri de arma si ca s-ar inregistra mai multi raniti. Hessische Rundfunk scrie ca ar fi fost ranite 25 de persoane.

Potrivit Bild, ranile ar fi fost provocate de gaze lacrimogene.









Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”