Atacatorul de la Dallas nu avea legături cu organizații teroriste (Casa Albă)

Atacatorul de la Dallas nu avea legături cu organizații teroriste (Casa Albă)

Anchetatorii au determinat că atacatorul de la Dallas, care a ucis cinci ofițeri de poliție, nu avea niciun fel de legături cu organizații teroriste, a afirmat vineri Casa Albă, informează Reuters.


"După câte-am înțeles, anchetatorii au exclus acum în mod public posibilitatea ca individul care a comis acest act teribil de violență să fi avut legături cu organizații teroriste, fie în Statele Unite sau în altă parte în lume", a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe Josh Earnest reporterilor la Varșovia, unde președintele Barack Obama participase la un summit NATO.

"Nu cred că există vreo legătură cu o conspirație teroristă", a adăugat Earnest.

Președintele Barack Obama este de asemenea preocupat de efectul accesului facil la arme asupra Statelor Unite, a mai declarat purtătorul de cuvânt, într-un briefing de presă după summitul NATO de la Varșovia, adaugă Reuters.

"Impactul pe care îl are accesul facil la arme asupra comunității noastre reprezintă o sursă de îngrijorare semnificativă" pentru președintele Obama, a spus Earnest.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…