Atentat la Nisa: Cel puțin doi copii au murit și aproximativ 50 sunt spitalizați

Atentat la Nisa: Cel puțin doi copii au murit și aproximativ 50 sunt spitalizați

Cel puțin doi copii au murit și circa 50 au fost spitalizați în urma atentatului comis joi noaptea pe Promenade des Anglais din Nisa, a anunțat un responsabil al spitalului central din orașul francez, citat de AFP.

* LIVE UPDATE Atentat la Nisa: Un camion a intrat în mulțime de Ziua Națională a Franței | 84 de morți și 18 răniți în stare critică, șoferul a fost împușcat

''La ora 07:00 (05:00 GMT), s-au constatat două decese ale unor copii'', survenite în cursul intervențiilor chirurgicale, iar alții se află între viață și moarte, a precizat sursa citată.

Atacul a fost comis de un franco-tunisian, care a intrat cu un camion în mare viteză în mulțimea adunată pe esplanada Promenade des Anglais din Nisa pentru a asista la focurile de artificii de Ziua Națională a Franței.

Conform unui bilanț al atentatului, dat publicității vineri de Ministerul de Interne francez, cel puțin 84 de persoane și-au pierdut viața în acest atentat și alte câteva zeci au fost rănite, printre care 18 se află în 'stare de urgență absolută'.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...