Atentate la Bruxelles: Opt francezi răniți, dintre care trei grav (oficial)

Atentate la Bruxelles: Opt francezi răniți, dintre care trei grav (oficial)

Opt francezi au fost răniți marți în atentatele de la Bruxelles, dintre care trei grav, potrivit unui bilanț provizoriu al Ministerului francez al Afacerilor Externe, informează AFP.

* Atentate teroriste la Bruxelles; cel puțin 34 de morți, potrivit unui bilanț provizoriu FOTO / VIDEO

"Acest bilanț este foarte evolutiv și s-ar putea schimba peste noapte", a precizat un purtător de cuvânt al ministerului.

Purtătorul de cuvânt a mai precizat că acești francezi au fost răniți în timp ce se aflau în aeroportul internațional Zaventem, în nordul capitalei belgiene, și în stația de metrou Maelbeek, în cartierul instituțiilor europene, unde au avut loc atentatele.

Capitala belgiană a fost lovită marți dimineață de atentate coordonate, revendicate de jihadiștii grupării Statul Islamic și care au făcut treizeci de morți și peste 200 de răniți.

AGERPRES/(AS — editor: Sorin Calciu, editor online: Alexandra Cruceru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...