„Atunci aveam 17 ani. A fost o experiență tristă. Ăla era un dobitoc”

„Atunci aveam 17 ani. A fost o experiență tristă. Ăla era un dobitoc”

Bianca Drăgușanu nu își aduce aminte cu prea multă încântare de prima noapte de amor și susține că i-a lăsat chiar un gust amar. Aceasta era minoră atunci când a întreținut relații intime prima oară, fiind aproape de vârsta majoratului, scrie protv.ro.

Bianca Drăgușanu a vorbit deschis, de multe ori, despre sex și la fel a vorbit și despre prima ei noapte de dragoste, chiar dacă experiența nu a fost una prea plăcută.

Bianca Drăgușanu și-a pierdut virginitatea la 17 ani

Primul contact intim al Biancăi Drăgușanu a avut loc atunci când aceasta avea 17 ani, iar partida de amor nu a fost deloc așa cum și-ar fi dorit. De vină pentru experiența neplăcută se pare că este chiar un băiat despre care fosta prezentatoare de televiziune nu are deloc o părere bună.

„Atunci aveam 17 ani. A fost o experiență tristă. Ăla era un dobitoc”, a declarat vedeta, în urmă cu ceva timp.

Bianca Drăgușanu nu a lăsat prima partidă de amor să le influențeze și pe celelalte și a decis să fie mai atentă când vine vorba de bărbații cărora să se dăruiască. Prin urmare, în urmă cu ceva timp, Victor Slav a mărturisit că Bianca nu avea o problemă în a întreține relații intime în locuri mai puțin obișnuite, precum o mașină.

„În mașină. Eram înghesuiți. Ea arăta bine. Cât spațiu să ai în mașină... Era într-o mașină mai mare. Nu eram în mers. Eu conduceam”, a declarat acesta.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre sexul într-o relație

În urmă cu ceva timp, Bianca le-a dat un sfat fetelor care o urmăresc, spunându-le că nu trebuie să neglijeze momentele intime într-o relație, deoarece acest aspect este extrem de important pentru bărbați.

„Chiar și psihologii spun că relația intimă este barometrul relației de cuplu. Dacă în dormitor este bine, orice problemă se poate remedia. Este foarte important (...) Viața sexuală trebuie să fie împlinită. Bărbaților le place sexul mult, iar un bărbat fără sex e ca un leu în cușcă. Deci, fetelor, niciodată să nu neglijați acest aspect. Sexul înseamnă 90% într-o relație”, spune Bianca Drăgușanu, în urmă cu ceva timp.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat