Au ÎNGROPAT România! Teodorovici nu are curaj să publice execuția bugetară! Amănunte incendiare!

Au ÎNGROPAT România! Teodorovici nu are curaj să publice execuția bugetară! Amănunte incendiare!

Raluca Turcan atrage atenția printr-o postare pe Facebook asupra deficitului bugetar uriaș după primele 4 luni ale anului.

Redăm postarea integral mai jos:

Cât de gravă este situația bugetului, dacă Teodorovici nu mai publică execuția bugetară?

Informații neoficiale ne anunță că deficitul bugetar a crescut la peste 1,2% din PIB în primele 4 luni, adică banii lipsă din buget sunt de 12 miliarde de lei. Situația este extrem de gravă dacă ne uităm în anii 2016 și 2017, când în primele 4 luni bugetul avea excedent, adică bani în plus. Este îngrijorător faptul că veniturile au crescut cu numai 9,7%, în timp ce cheltuielile au explodat cu 15,9%. Situația este și mai proastă pentru investițiile publice, care sunt mai mici cu 100 de milioane de lei față de anul 2018, anul cu cele mai scăzute investiții din ultimii 15 ani. Această situație gravă a investițiilor este cauzată de faptul că Guvernul nici măcar nu a elaborat proiecte pentru a putea utiliza fondurile europene.

Este revoltător că suntem în data de 3 iunie și Ministerul Finanțelor ține la secret datele despre execuția bugetară, deși avea obligația să le facă publice pe 25 mai. Dacă datele erau pozitive, cu siguranță propaganda PSD nu ar fi obosit să ne intoxice cu ”marile realizări” ale Guvernului!

Solicit Ministerul Finanțelor să publice imediat execuția bugetară pentru a spulbera orice speculație cu privire la situația economică a țării!
 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina