Audiere BOMBĂ la DNA în dosarul lui Dragnea! În 2011, Infractorul alerga disperat după ăsta pe la grătar, prin Bolintin!

Audiere BOMBĂ la DNA în dosarul lui Dragnea! În 2011, Infractorul alerga disperat după ăsta pe la grătar, prin Bolintin!

Audiere bombă la DNA în dosarul lui Dragnea! În 2011, Infractorul alerga disperat după ăsta pe la grătar, prin Bolintin! Razvan Murgeanu s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori, el declarand, inaintea de intalnirea cu procurorii, "ca sunt in acest moment un martor si nu stiu mai mult de atat".

Murgeanu a spus, despre intrevederea pe care a avut-o in urma cu sase ani cu Liviu Dragnea, ca "a fost o intalnire informala, era cumva nelamurit de ce se intampla".

O informatie importanta in jurul lucrarilor Tel Drum - Euro Construct, care fac acum obiectul investigatiilor DNA este legata de o intalnire din anul 2011 dintre doi oameni-cheie: presedintele CJ Telelorman de atunci, Liviu Dragnea, si secretarul de stat din ministerul de atunci al lui Udrea, Razvan Murgeanu, a arata un material HotNews.ro de luna trecuta.

Potrivit Digi 24, in 2011 Murgeanu spunea ca a fost sunat de Liviu Dragnea pentru a se interesa de rezultatul auditului Comisiei Europene.

"Eram la un gratar, la un prieten din Bolintin, cand m-a sunat si mi-a spus ca este in zona si mi-a propus sa ne intalnim (...). El mi-a cerut sa ne vedem in calitatea mea referitoare la fondurile europene, nu ca si cunostinta. Am avut o discutie destul de protocolara (...) M-a intrebat ce scrie in raportul Comisiei Europene. (...) A confirmat ca a fost un audit la Consiliul Judetean Teleorman si eu i-am spus ca nu este un raport favorabil. Nu am vorbit mai mult de cinci minute", spunea PDL-istul Murgeanu, in 2011.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...