Audieri masive, extinderi și disjungeri în Dosarul Dragnea/Belina! Martorii și-au dat drumul la gură!

Audieri masive, extinderi și disjungeri în Dosarul Dragnea/Belina! Martorii și-au dat drumul la gură!

Audieri masive, extinderi și disjungeri în Dosarul Dragnea/Belina! În cursul dimineții de vineri a fost coadă la DNA pentru audieri în dosarul Dragnea/Belina! 

Sursele vorbesc despre extinderea acuzațiilor și disjungeri în urma audierilor. Martorii și-au dat drumul la gură!

Vineri dimineața, procurorii de la DNA au făcut extinderea cercetărilor într-un dosar aflat de mai multe luni în atenția procurorilor anticorupție, un dosar în care se fac verificări cu privire la trecerea, în 2013, a unei suprafețe de teren din județul Teleorman din administrarea Apelor Române în administrarea Consiliului Județean Teleorman. Această trecere s-a făcut la momentul respectiv prin adoptarea unei hotărâri de guvern în legătură cu care premierul de atunci, Victor Ponta, a fost audiat, la rândul lui, la DNA, zilele trecute, în calitate de martor.  Este vorba de așa-numitul dosar „Belina”, când Liviu Dragnea era ministru al dezvoltării regionale, iar secretar de stat în același minister era Sevil Shhaideh.

Într-un interviu pentru Hotnews, Victor Ponta spunea, în urmă cu aproape două săptămâni, că în perioada în care era prim-ministru, liderul PSD Liviu Dragnea i-a solicitat să treacă lacul Belina în proprietatea Consiliului Judeţean Teleorman. Fostul premier a susținut că nu a ştiut că lacul a ajuns în proprietatea firmei Tel Drum şi că acest lucru l-a aflat din presă. Ponta a spus că este convins că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) şi instituţiile statului ştiu absolut tot despre Tel Drum de foarte mulţi ani, iar Dragnea „a beneficiat de o anumită protecţie din partea unor instituţii”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu