Audio HALUCINANT cu un dobitoc din Poliția Română care spune că o femeie pălmuită în miez de noapte n-ar trebui să sune, „să deranjeze”, la 112

Audio HALUCINANT cu un dobitoc din Poliția Română care spune că o femeie pălmuită în miez de noapte n-ar trebui să sune, „să deranjeze”, la 112

Audio HALUCINANT cu un dobitoc din Poliția Română care spune că o femeie pălmuită în miez de noapte n-ar trebui să sune, „să deranjeze”, la 112. Șeful Poliției Bacău, anchetat după ce a declarat că femeile pălmuite de soț în miez de noapte nu ar trebui să sune la 112: Nu înseamnă că acolo trebuie să vină un polițist, poate să constate și a doua zi dimineață.

Corpul de control al Poliţiei verifică acum dacă şeful IPJ Bacău, Vasile Oprișan, a încălcat vreun regulament, după ce Vasile Oprişan, şeful instituţiei, a spus că femeile bătute de soţii lor nu ar trebui să apeleze la poliţişti în miez de noapte şi că ar trebui să aştepte până dimineaţa cu reclamaţiile. Vasile Oprişan conduce IPJ Bacău de mai bine de 10 ani, este un poliţist cu experienţă.

Declarația integrală a lui Vasile Oprișan

”112 este folosit pentru rezolvarea unor probleme urgente, care nu suferă amânare. Dar, dacă la ora 12 jumate, un exemplu simplu, la îndemâna oricui, se ceartă soțul cu soția și îi dă, din greșeală sau cu intenție, îi dă o palmă și pe urmă se liniștesc apele… domne, vino că mi-a dat o palmă. Dar el ce face, s-a liniștit, nu mai face nimic, a fost doar așa, o trecere. Nu înseamnă că acolo trebuie să vină un polițist, că nu poate să facă nimic. Doar atât: să se ducă să constate ce putea să constate și a doua zi dimineață.”
Șeful Poliţiei, Ioan Buda, a trimis corpul de control la sediul Inspectoratului, transmite Digi24.ro.

Mesajul șefului IJP Bacău contrazice activitatea Poliţiei Române din ultima perioadă, care a transmis în repetate rânduri că vrea să scadă numărul de cazuri de violenţă domestică.

Ministrul de interne a promis că agresorii vor primi brățari pentru monitorizare. Tot acest context, vine declarația șefului Poliției din Bacău, care ne transmite că femeile pălmuite nu ar trebui să meargă imediat la poliție, ci să aștepte dimineața.


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 Uite o chestie care chiar merită citită...

3 1.000.000 lei într-un singur an

4 A început Coldea să vorbească? / „Sebastian Ghiță este folosit, în prezent, de unii decizionali de la Belgrad și are legături cu o serie de interfețe ec…

5 Încă un șef de Poliție „decapitat” de DNA!